Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Inredning

Skapa ditt personliga hem

Du har hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet - det är nu det roliga börjar. Det är dags att fundera på hur du vill inreda ditt hem.

För att underlätta för dig har vi tagit fram olika stilkoncept i form av olika inredningspaket, för att göra det så enkelt som möjligt - utan att ta bort din valfrihet. Koncepten har utformats av våra arkitekter och inredare, som gjort form-, material och färgval som skapar en harmoni i hela hemmet, oavsett om du gillar det traditionella eller lite mer vågade. 
 
Som utgångspunkt har alla våra hem det neutrala och mer minimalistiska stilkonceptet Bas. Bas ingår helt kostnadsfritt och ger dig en bra grund för att inreda ditt hem efter eget tycke och smak. Om du istället vill sätta en mer personlig prägel på din inredning har vi dessutom tagit fram fler stilkoncept att välja mellan. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet. 

Detta är Bonavas nya stilkoncept som rullas ut under hösten 2020. Till en början innebär det att stilkoncepten inte är valbara för alla våra grannskap. Här hittar du en sammanställning på de grannskap som har de nya stilkoncepten. Information om inredning i övriga grannskap hittar du på respektive grannskapssida.