Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Inredning

Du har hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet - det är nu det roliga börjar. Det är dags att fundera på hur du vill inreda ditt hem.

För att underlätta för dig har vi tagit fram olika stilkoncept i form av olika inredningspaket, för att göra det så enkelt som möjligt - utan att ta bort din valfrihet. Koncepten har utformats av våra arkitekter och inredare, som gjort form-, material och färgval som skapar en harmoni i hela hemmet, oavsett om du gillar det traditionella eller lite mer vågade. 
 
Som utgångspunkt har alla våra hem det neutrala och mer minimalistiska stilkonceptet Bas. Bas ingår helt kostnadsfritt och ger dig en bra grund för att inreda ditt hem efter eget tycke och smak. Vill du ha större möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt kök finns ytterligare stilkoncept att välja bland. Modern, Elegant, Klassisk och Kontrast samt tillvalspaket för dig som vill uppgradera ditt kök med fler funktioner. Du kan även välja till badrumsstilar och tillvalspaket till ditt badrum. Pris för stilkoncept och tillvalspaket hittar du i stilbroschyren på respektive grannskapssida. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.