Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hyresrätter

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet.

Läs mer om Elitroddaren

Elittruppen i Linköping

I den nya delen av Södra Ekkällan i Linköping finns ett nytt kvarter med 164 hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Uthyrning av hus 1 pågår.

Läs mer om Elittruppen i Linköping
siteassets/bonava-hyresratter/tuve_1920x760.jpg

Tuve i Göteborg

Tuve är ett av de populäraste områdena på hela Hisingen, här bor du med bra läge och kommunikationer.

Läs mer om Tuve i Göteborg

   

Att utveckla hyresrätter gör Bonava till en komplett bostadsutvecklare som erbjuder ett flertal olika boendeformer, så även bostadsrätter, radhus och småhus.

I det längre förvaltningsperspektivet så kommer Bonavas hyresrättsprojekt att ägas och förvaltas av välrenommerade långsiktiga bostadsbolag med stabila förvaltningsorganisationer på den svenska fastighetsmarknaden.

Hållbar stadsutveckling och miljöaspekter

Utifrån en noggrann metodik arbetar vi in en social hållbarhet i projekten för att skapa attraktiva, hållbara och levande platser.

Väljer du ett boende i våra hyresrätter, väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi Svanenmärker våra hyresrättsprojekt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Välisolerade tak och fasader ger energieffektiva hus. Detta kombineras med individuell mätning och debitering av hushållsel och tappvarmvatten.

Våra projekt med hyresrätter

Bostäderna varierar i storlek, med flertalet mindre lägenheter. I projekten jobbar vi med lättillgängliga cykellösningar samt, när det är möjligt, bilpooler. 
Varje projekt läggs upp med en egen projekthemsida under projektets uppförandefas. Här kan alla läsa om vad som byggs, tidsplaner, beskrivning av bostäder och närmiljö.

Transparent kösystem

I alla våra hyresrättsprojekt samarbetar vi med den lokala bostadsförmedlingen om sådan finns. Finns ingen jobbar vi med lokalt anpassad uthyrning. På hyresgästerna ställs sedvanliga krav på inkomst och referenser.