Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter

Här hittar du våra aktuella hyresrätter, färdigställda hyresrättsprojekt samt information om att hyra lokal hos oss.

Aktuella hyresrätter

Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Här hittar du aktuella hyresrätter.

Läs mer

Färdigställda hyresrättsprojekt

Här hittar du mer information om grannskap med hyresrätter som vi utvecklat runt om i landet.

Läs mer

Hyra lokal

När verksamheter flyttar in i samma hus som människor bor i skapas levande kvarter och hemtrevliga områden. Här kan du läsa mer om du är intresserad av att hyra en lokal till din verksamhet.

Läs mer

   

Hyresrätter

Vi utvecklar även Svanenmärkta grannskap med hyresrätter runt om i Sverige. Under rubriken: Aktuella hyresrätter hittar du information om vad vi bygger just nu, tidsplaner, beskrivning av bostäderna och grannskapen samt hur du gör för att hyra en bostad.

Hållbar stadsutveckling och miljöaspekter

Flyttar du in i en bostad som vi utvecklat, väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi Svanenmärker våra hyresrättsprojekt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Husen har välisolerade tak och fasader som ger energieffektiva hus. Detta kombineras med individuell mätning och debitering av hushållsel och varmvatten.