Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hyresrätter

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet.

Att utveckla hyresrätter gör Bonava till en komplett bostadsutvecklare som erbjuder ett flertal olika boendeformer, så även bostadsrätter, radhus och småhus.

I det längre förvaltningsperspektivet så kommer Bonavas hyresrättsprojekt att ägas och förvaltas av välrenommerade långsiktiga bostadsbolag med stabila förvaltningsorganisationer på den svenska fastighetsmarknaden.

Hållbar stadsutveckling och miljöaspekter

Utifrån en noggrann metodik arbetar vi in en social hållbarhet i projekten för att skapa attraktiva, hållbara och levande platser.

Väljer du ett boende i våra hyresrätter, väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi Svanenmärker våra hyresrättsprojekt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Välisolerade tak och fasader ger energieffektiva hus. Detta kombineras med individuell mätning och debitering av hushållsel och tappvarmvatten.

Våra projekt med hyresrätter

Bostäderna varierar i storlek, med flertalet mindre lägenheter. I projekten jobbar vi med lättillgängliga cykellösningar samt, när det är möjligt, bilpooler.
Varje projekt läggs upp med en egen projekthemsida under projektets uppförandefas. Här kan alla läsa om vad som byggs, tidsplaner, beskrivning av bostäder och närmiljö.

Transparent kösystem

I alla våra hyresrättsprojekt samarbetar vi med den lokala bostadsförmedlingen om sådan finns. Finns ingen jobbar vi med lokalt anpassad uthyrning. På hyresgästerna ställs sedvanliga krav på inkomst och referenser.

Läs mer om våra hyresrätter

För mer information, se nedan under specifikt projekt.

siteassets/bonava-hyresratter/malmo/hyllie/fladerblomman-1920x760.jpg

Fläderblomman i Hyllie

Hyllie är en blomstrande oas i södra Malmö. Här bor du bland spännande och färgstark arkitektur.

Läs mer om Fläderblomman i Hyllie
siteassets/bonava-hyresratter/malmo/elinegard/elinegard-kvarterc-1920x760.jpg

Elinegård kvarter C på Limhamn

Elinegård angränsar till Djupadal och Hyllie – strax söder om Malmö.

Läs mer om Elinegård kvarter C
Läs mer om Ruds vy

Ruds vy i Karlstad

Ruds vy består av totalt 221 lägenheter fördelat på sju hus om 1-4 rum och kök mellan 36 och 74 kvm med inglasade balkonger i goda sollägen.

Läs mer om Ruds vy i Karlstad
Läs mer om Elitroddaren

Elitroddaren i Linköping

Nu är alla bostäder i Elitroddaren uthyrda.

Läs mer om Elitroddaren i Linköping