Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter

Våra hyresrätter

Här hittar du våra aktuella hyresrätter, färdigställda hyresrättsprojekt samt information om att hyra lokal hos oss.

Aktuella hyresrätter

Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Här hittar du aktuella hyresrätter.

Läs mer

Färdigställda hyresrättsprojekt

Här hittar du mer information om grannskap med hyresrätter som vi utvecklat runt om i landet.

Läs mer

Hyra lokal

När verksamheter flyttar in i samma hus som människor bor i skapas levande kvarter och hemtrevliga områden. Här kan du läsa mer om du är intresserad av att hyra en lokal till din verksamhet.

Läs mer

   

Hyresrätter

Vi utveckalr grannskap med hyresrätter runt om i Sverige. Du kan läsa mer om de olika hyresrätterna på deras egna hemsidor här ovan. Där hittar du information om vad som byggs, tidsplaner, beskrivning av bostäderna och områdena samt hur kösystemen fungerar.

Hållbar stadsutveckling och miljöaspekter

Flyttar du in i en bostad som vi utvecklat, väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi Svanenmärker våra hyresrättsprojekt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Husen har välisolerade tak och fasader som ger energieffektiva hus. Detta kombineras med individuell mätning och debitering av hushållsel och varmvatten.