Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter

Våra hyresrätter

Här hittar du våra aktuella hyresrätter just nu, våra färdigställda hyresrättsprojekt samt information om att hyra lokal hos oss.

Aktuella hyresrätter

Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Här hittar du våra aktuella hyresrätter just nu.

Läs mer

Färdigställda hyresrättsprojekt

Här hittar du mer information om våra tidigare grannskap med hyresrätt i Stockholm, Linköping, Karlstad och Malmö.

Läs mer

Hyra lokal

När verksamheter flyttar in i samma hus som människor bor i skapas levande kvarter och hemtrevliga områden. Här kan du läsa mer om du är intresserad av att hyra en lokal till din verksamhet.

Läs mer

   

Våra hyresrätter

Bostäderna varierar i storlek, med flertalet mindre lägenheter. Läs mer om de olika hyresrätterna på deras egna hemsidor här ovan. Där hittar du information om vad som byggs, tidsplaner, beskrivning av bostäder och området samt kösystem.

Hållbar stadsutveckling och miljöaspekter

Väljer du ett boende i våra hyresrätter, väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi Svanenmärker våra hyresrättsprojekt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Välisolerade tak och fasader ger energieffektiva hus. Detta kombineras med individuell mätning och debitering av hushållsel och varmvatten.