Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-307-D3, 5 Rum, 123 m²

Hem i grönskande kvarter

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

I familjevänliga Lilla Sköndal finns gott om möjligheter för umgänge över tomtgränserna. När du vill ta det lugnt hemma finns två våningar för umgänge eller ensamtid och härliga utemiljöer med altan och gräsmatta. Du har egen tvättmaskin och torktumlare och två helkaklade toaletter. När du ska utforska kvarteret finner du allt från motionsspår till lekplatser och naturreservat.

Entré med klädkammare

I din ljusa hall slipper du mötas av ytterkläderna. Här finns en spatiös klädkammare där du kan förvara allt från otympliga vinterjackor till skitiga kängor. Det klinkerutrustade golvet är lättstädat och stilrent.

Duschrum med tvättstuga

Duschrummet har ljusa kakelväggar, en stilren arbetsbänk och en praktisk hörndusch. Under bänkskivan finner du både tvättmaskin och torktumlare, som båda drar minimalt med energi.

Kök och vardagsrum

Vidare in i hemmet har du de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen släpper in ljus och bjuder in till middagar och lugna hemmakvällar. Det miljösnälla köket har plats för ett middagsbord i större modell. Med flera arbetsytor blir den gemensamma matlagningskvällen trivsam och enkel.

Uteplats

På husets gröna baksida har du utsikt över naturen från din stora altan. Du har dessutom en gräsmatta med plats för lek och skoj och ett smart förråd där du förvarar utemöblerna.

Allrum

Vidare upp på husets andra våning finns ett extra vardagsrum. Allrummet kan även göras om till sovrum när familjen växer. Du har ett härligt fönster som vetter mot baksidans grönska.

Sovrum 1

Vägg i vägg med allrummet finner du ditt största sovrum. Rummet är utrustat med en garderobsvägg för förvaring, med smarta skjutdörrar som inte tar golvyta från sängen och skrivbordet.

Badrum

På våning två finns ytterligare en toalett. Här finns också ett härligt badkar för hemmakvällen och plats för det lilla bordet med doftljus och tidningar. Rummet är helkaklat med klinkergolv.

Klädkammare

Familjens gemensamma klädkammare ligger centralt på våning två. Här kan du lägga undan vinterkläderna när våren gör intåg.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre har fönster mot den lugna lokalgatan på framsidan. De är på nio respektive tio kvadratmeter vilket ger plats för sängar och leksaker. Söderläget ger gott om solchanser till läxläsningen och legobygget.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-307-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
187 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan