Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-303-D3, 5 Rum, 123 m²

Charmigt radhus i natursköna Lilla Sköndal

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Här kan den stora familjen känna sig som hemma, med massor av umgängesytor och platser för återhämtning. På den sociala nedervåningen med utgång till altanen kan du anordna storslagna middagar vid både regn och solsken. När du vill ta det lugnt finns flera sovrum och ett allrum att dra sig tillbaka i. Du lever i en lummig idyll med naturreservat och badplatser runt hörnet.

Entré med klädkammare

I entrén har du lättstädat klinkergolv och en smart klädkammare. När du fått undan ytterkläderna så finns bra plats för sittpall och designdetaljer.

Duschrum med tvättstuga

I det helkaklade duschrummet finner du extratoalett, hörndusch samt tvättmaskin och torktumlare. När tvätten är klar viker du den enkelt på den praktiska arbetsbänken.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum har du härligt öppna ytor. Här kan du organisera en mysig filmkväll med plats för hela familjen. Snacks fixar du snabbt i det praktiska köket med generösa arbetsbänkar och integrerade vitvaror. De stora genomskinliga altandörrarna i vardagsrummet ger naturligt ljusinsläpp.

Uteplats

Utebordet kan du ställa på altanen och lekarna skötts enklast på gräsmattan. Här kan du lägga ut filten och sola eller buda över grannarna på picknick. Vid altanen har du ett praktiskt förråd som skapar utrymme för utemöblerna när vintern kommer.

Allrum

På andra våningen möts du först av ett allmänt utrymme som du kan nyttja som sovrum eller något helt annat som passar din familj bäst. Du har ett fönster som ser ut över den lummiga baksidan.

Sovrum 1

I det större sovrummet kan du hänga undan kläderna i den praktiska garderobsväggen. Skjutdörrarna ger golvyta för både dubbelsäng och skrivbord.

Badrum

I familjens badkar kan du ta långbadet utan stress. Du har helkaklade väggar, klinkergolv och spegelskåp för förvaring.

Klädkammare

Familjens första klädkammare ligger med enkel tillgång från alla sovrum. Du får plats med allt från gammal julbelysning till sommarens sandaler och badkläder.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två rum ligger vägg i vägg. De har utsikt över kvarteret när grannbarnen vill leka och soligt söderläge. Med plats för säng, skrivbord och byrålåda.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

Familjen med bil ställer den på husets baksida. På framsidan med söderläge finns plats för ett litet middagsbord som får sol större delen av dagen.

Hemfakta

Bostad
Hus-303-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
206 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan