Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-302-D3, 5 Rum, 123 m²

Socialt hus för den stora familjen

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Här kan du ställa till med storslagna grillfester på altanen och samla familjen för filmkväll i vardagsrummet. Du har en social nedervåning med kök och vardagsrum och en övervåning med mysiga sovrum. Kvarteret omsluts av skog och grönska och har skolor och närservice på cykelavstånd.

Entré med klädkammare

I hallen med klinker är det enkelt att städa undan slasket. Ytterkläderna gömmer du undan i den angränsande klädkammaren med plats för hyllor, krokar och garderober.

Duschrum med tvättstuga

Här har du extratoalett, duschrum och tvättmöjligheter. Rummet är helkaklat och ytsmart med hörndusch och arbetsbänk. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum är sammankopplade i öppen planlösning. Du har bra ytor när barnen ska vara med i matlagningen och plats för middagsbord i både kök och vardagsrum. Vardagsrummet har även plats för soffan och stora genomskinliga altandörrar som ger naturligt ljusinsläpp.

Uteplats

På den stora uteplatsen kan du anordna kräftskivan på altanen medan barnen leker på gräsmattan. Du har ett praktiskt förråd som skapar utrymme för utemöblerna när hösten kommer.

Allrum

På våning två har du ett stor allmänt rum som kan nyttjas som extra sovrum eller arbetshörna. Du har ett mysigt fönster som ser ut över baksidans grönska.

Sovrum 1

Här kan föräldrarna känna sig som hemma. Det finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord och en praktisk skjutdörrsgarderob som tar minimalt med golvyta.

Badrum

Mitt på våning två ligger badrummet. Tack vare extratoaletten på nedervåningen kan du här ta ett välgörande långbad efter jobbet utan att oroa dig för köbildning.

Klädkammare

Mittemot badrummet ligger ena klädkammare. Här finns plats för galgar och lådor med enkel tillgång för hela familjen.

Sovrum 2 och 3

Rummen ligger vägg i vägg och har bra uppsikt över grannbarnen från fönstret. Här kan du skapa två trivsamma barnrum eller en arbetsplats och ett gästrum för långväga besök.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida har du en liten gräsmatta i söderläge och plats för förvaring. Bilen kan du ställa på baksidan med en uppfart för två små bilar.

Hemfakta

Bostad
Hus-302-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
206 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan