Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-204-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Gavelläge med extra stor tomt

Placerad i hörnet av två gator får du här en extra stor tomt barnen kan leka på. Skulle dem tröttna på det har de springavstånd till den gemensamma lekparken som finns i området.

Med en mysig häck som skärmar av från gatan har du ett hus och en tomt med ett fint läge i området. Ni har ett hem med två plan där det nedre är fokuserat på umgänge och det övre på lugn och ro. Gillar ni att vara aktiva bor ni nära både Drevviken och motionsspår.

Entré och hall

Med en rymlig hall och klinkers på golvet kan du vara säker på att det är en funktionell hall som möter dig varje dag när du kommer hem från jobbet.

Gästtoalett

I hallen hittar du också hemmets extra toalett. Den är fullt utrustad och har en duschhörna vilket gör badrummet till en väldigt bra gästtoalett.

Kök och vardagsrum

Med socialt umgänge i fokus och med plats för familj och vänner bjuder köket och vardagsrummet in dig. Här har du ett Marbodalkök som är smart utformat att underlätta matlagningen och i vardagsrummet får du smidigt plats med ett större matbord och soffgruppen.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut på baksidan av ditt hus och till den härliga uteplatsen. Här har du bra yta för att bjuda över vännerna på middag och nedanför uteplatsen har du en mysig gräsmatta barnen kan leka på.

Tvättstuga

Via antingen köket eller den separata groventrén når du tvättstugan. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och du har en funktionell arbetsbänk ovanför vilket gör det enklare att sen ta hand om tvätten.

Allrum

När du tar den svängda trappan upp till övervåningen möts du först av allrummet. Här har du möjlighet att skapa ett extra tv-rum, hemmakontor eller lekhörna.

Sovrum 1

Det största sovrummet är på nästan fjorton kvadratmeter och du får väl plats med dubbelsängen här inne. Med tre garderober och ett linneskåp är det bra med förvaringsmöjligheter här inne också.

Badrum

Badrummet på övre plan är strategiskt placerat mellan två av sovrummen. Här har du ett badkar istället för dusch.

Klädkammare

Med en klädkammare på övervåningen med ett förvaringssystem från Elfa kommer det bli enklare att organisera och sortera familjens saker.

Sovrum 2 och 3

Utöver sovrum ett finns det två till sovrum på övervåningen. De är nästan lika stora och lämpar sig väl att användas som barnrum.

Parkering och förvaring

Med en egen carport utanför huset behöver du aldrig oroa dig för att inte få parkering till bilen, och skulle du ha fler än en får det plats en extra på din asfalterade uppfart. Bakom ditt hus, i direkt anslutning till uteplatsen, hittar du ditt förråd där du får plats med utemöblerna och gräsklipparen under vinterhalvåret.

Hemfakta

Bostad
Hus-204-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
379 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat