Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-202-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Med solig uteplats i västerläge

Sista radhuset på 123 kvm i populära projektet Tant Grön. - Uteplats i söder - Carport - Ingen fastighetsskatt första 15 åren Ring Omid Khani 0700-888276 för visning

Ert nya hem erbjuder en baksida i bästa västerläge där eran tomt gränsar mot den gemensamma parken som även innehåller en lekpark. Huset erbjuder 123 fint planerade kvadratmeter som visar sig som tre sovrum och ett allrum på övervåningen och en nedervåning med fokus på umgänge.

Entré och hall

Med klinkers på golvet och plats för att hänga undan jackan hälsar hallen dig välkommen första gången du kliver in genom ytterdörren.

Gästtoalett

I din hall hittar du ett av dina två badrum. Här har du den lite mindre gästtoaletten utrustad med dusch.

Kök och vardagsrum

Med vitvaror från Electrolux och kök från Marbodal har du ett väl fungerande kök. I vardagsrummet har du både plats med ett extra matbord, en soffa och läshörnan.

Uteplats

Hemmets uteplats hittar du utgången till via vardagsrummet. Med sitt soliga läge kan du se fram emot många härliga stunder tillsammans med familjen under de varmare månaderna av året.

Tvättstuga

Bredvid köket hittar du tvättstugan. Den har både tvättmaskin och torktumlare och en egen separat entré in.

Allrum

Ditt allrum hittar du en trappa upp. Här har du 17 kvadratmeter att använda som sig passar.

Sovrum 1

Med tre garderober och ett linneskåp samt plats för en dubbelsäng lämpar sig sovrum ett väl som ett föräldrasovrum.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum ett ligger badrummet på övervåningen. Det är lite större än det på nedre plan och har badkar istället för dusch.

Klädkammare

Den funktionella klädkammaren på nästan tre kvadratmeter hittar du precis bredvid trappan. Med ett förvaringssystem från Elfa blir det enklare att hålla ordning på dina saker.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen passar bra som barnrum och det ena har fönster som vetter ut mot baksidan och det andra mot gatan.

Parkering och förvaring

Bredvid ditt hus har du en asfalterad uppfart som leder till din carport där du enkelt får plats att parkera din bil. På baksidan av ditt hus har du ett förråd som smidigt rymmer dina trädgårdsredskap.

Hemfakta

Bostad
Hus-202-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
308 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat