Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Linköping
Plats

Radhus Linköping

Nyproducerade radhus i Linköping

Letar du efter ett nyproducerat radhus i Linköping? I staden vars slogan är ”där idéer blir verklighet” hoppas vi kunna erbjuda ditt drömhem. Ett radhus eller kedjehus är perfekt för barnfamiljen som vill ha ett tryggt boende där barnen kan växa upp. Ett nyproducerat radhus passar också för dig som vill bo närmare naturen, på lagom avstånd från stadspulsen.

Nyproduktion i Linköping

Områden i Linköping med radhus

I Linköping skapar vi på Bonava nyproducerade radhus och kedjehus med fokus på hållbarhet och miljö genom hela processen.

I ett radhus får du det bästa av två världar; gemensamma utrymmen i bostadsområdet i kombination med närhet till naturen och generös boyta. Ett radhus kräver mindre underhåll än en fristående villa, samtidigt som du får tillgång till egen trädgård och ett lugnare läge än om du väljer att bo i en lägenhet inne i stan. När du köper ett nyproducerat radhus via oss på Bonava får du ett modernt boende med möjlighet att anpassa inredningen innan du sätter nyckeln i låset till ditt nya hus. Här kan du läsa mer om våra husmodeller.

Köp radhus i kunskapsstaden Linköping

Linköping är Sveriges sjunde största stad full av liv och rörelse. Tillsammans med Norrköping har Linköping blivit något av ett centrum för ny teknik, forskning och utveckling tack vare universitetet och de många företagen med teknisk inriktning som finns här. Linköping är idag en av Sveriges främsta studentstäder med över 25 000 studenter inskrivna vid universitetet. Men Linköping erbjuder mycket mer än ett aktivt studentliv. Här hittar du flera bibliotek, ett konserthus, flera teaterscener, dansens hus, en av Sveriges största skateparker samt evenemangsarenan Saab Arena.

Hittar du inte det du söker? Varmt välkommen att kika på lägenheter i Linköping. På sidan Nyproduktion Linköping hittar du alla våra hem.