Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Linköping - Tinnerbäcks brunn II
Slutsålt

Tinnerbäcks Brunn II i Södra Ekkällan

Grannskap med smart planerade hem

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
32 - 75 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Grannskap med smart planerade hem

Södra Ekkällan växer, i grannskapet Tinnerbäcks Brunn II har vi byggt 51 nya hem fördelade på ett till tre rum och kök. Här finns det något för de flesta – kanske letar du efter din första lägenhet eller vill flytta till något större med den lilla familjen.

Här kan barnen leka fritt på gården medan du kopplar av i grannskapets bastu eller tar en promenad längs Tinnerbäcken. Och vill du ge dig ut på söndagsutflykter ligger naturreservatet Tinnerö Eklandskap på gångavstånd. Du kan även hoppa på cykeln och ta del av Linköpings citypuls på bara tio minuter. Har du bil finns både garageplatser, utomhusparkering och laddplatser till ditt förfogande i området.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.