Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Klart att flytta in

Kryddan i Södra Ekkällan

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 595 000 -
4 450 000 kr
Antal rum:
1 - 4
Storlek:
40 - 108 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklart

Inflyttningsklart

Flytta in direkt

Här i Kryddan finns flera inflyttningsklara hem. Boka en visning och flytta in direkt.

Våra hemma hos-reportage

Upptäck livet i det nya

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Honnörsgatan 5

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Josephine eller Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper dom dig.
Kontakta oss

Beskrivning

Inflyttningsklart

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

I populära Södra Ekkällan växer ytterligare ett grannskap fram. Här bor du i energismarta hem, ett grönt grannskap med låga driftkostnader och gemensamt växthus. Umgås med dina grannar, pausa och plocka goda kryddor och örter i den gemensamma kryddträdgården.

Kryddan ligger i det attraktiva och väletablerade området Södra Ekkällan i Linköping med bästa läge för ett modernt vardagsliv. Här har du närhet till det mesta som t ex stad, universitetet, sjukhus, gym och grönområden. Området är omgivet av vacker natur, här finns den charmiga Tinnerbäcken och det nästan sju kvadratkilometer stora naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Här finns också aktivitetslekplatser, livsmedelsbutik, bra kommunikationer och mycket mer.

Kryddan består av 60 välplanerade lägenheter om 40–118 kvadratmeter med 1–4 rum och kök. Samtliga med härlig balkong eller uteplats som rymmer både grönska och familjemiddagar och det är enkelt att ha vänner på besök.

Utöver moderna och ljusa lägenheter erbjuder grannskapet också gemensam grillplats, pergola, cykelrum, garage och ett övernattningsrum med wc och dusch.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Är du intresserad av grannskapet Kryddan?

Försäljningen av lägenheterna är i full gång och flera av hemmen är redan inflyttningsklara. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklarna Jakob eller Josephine för mer information.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.

Fördelar med Kryddan

  • Växthus och kryddträdgård
  • Pergola
  • Grillplats med utekök, grill och pizzaugn
  • Hobbyrum med vask och arbetsbänk
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Bostäder

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot innergården.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot sydost