Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bild på gården med växthus och människor
Till Salu

Kryddan i Södra Ekkällan

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 695 000 -
5 395 000 kr
Antal rum:
1 - 4
Storlek:
40 - 118 m²
Inflytt från:
Inflytt från december 2023
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Josephine eller Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper dom dig.
Kontakta oss
Beskrivning

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

I populära Södra Ekkällan växer ytterligare ett grannskap fram. Här bor du i energismarta hem, ett grönt grannskap med låga driftkostnader och gemensamt växthus. Umgås med dina grannar, pausa och plocka goda kryddor och örter i den gemensamma kryddträdgården.

Kryddan ligger i det attraktiva och väletablerade området Södra Ekkällan i Linköping med bästa läge för ett modernt vardagsliv. Här har du närhet till det mesta som t ex stad, universitetet, sjukhus, gym och grönområden. Området är omgivet av vacker natur, här finns den charmiga Tinnerbäcken och det nästan sju kvadratkilometer stora naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Här finns också aktivitetslekplatser, livsmedelsbutik, bra kommunikationer och mycket mer.

Kryddan kommer att bestå av 60 välplanerade lägenheter om 40–118 kvadratmeter med 1–4 rum och kök. Samtliga med härlig balkong eller uteplats som rymmer både grönska och familjemiddagar och det är enkelt att ha vänner på besök.

Förutom moderna och ljusa lägenheter kommer grannskapet också att erbjuda gemensam grillplats, pergola, cykelrum och övernattningsrummet med wc och dusch.

Trapphus 1 flyttar in i december 2023 och trapphus 2 har inflyttning under våren 2024.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Vill du bli en av grannarna i Kryddan?

Anmäl intresse idag så håller vi dig uppdaterad med det senaste om hemmen.

Dokument
Bilder
Information om bolån
Området
  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot innergården.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap