Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Södra Ekkällan
Till Salu

Kryddan i Södra Ekkällan

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 495 000 -
5 395 000 kr
Antal rum:
1 - 4
Storlek:
40 - 108 m²
Inflytt från:
Inflytt från december 2023
Visa hemmen

Erbjudande

Spara upp till 400 000 kr

Just nu har vi ett erbjudande som gör att du sparar 100 000 kr per rum när du köper en bostad i grannskapet Kryddan. Erbjudandet innebär att vi gör ett avdrag på det fasta priset med 100 000 kr när du köper en etta och 200 000 kr när du köper en tvåa osv. Men vänta inte för länge - erbjudandet gäller bara fram till 30 juni och upp till 15 sålda lägenheter.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Josephine eller Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper dom dig.
Kontakta oss

Beskrivning

Ett hållbart grannskap med det lilla extra

I populära Södra Ekkällan växer ytterligare ett grannskap fram. Här bor du i energismarta hem, ett grönt grannskap med låga driftkostnader och gemensamt växthus. Umgås med dina grannar, pausa och plocka goda kryddor och örter i den gemensamma kryddträdgården.

Kryddan ligger i det attraktiva och väletablerade området Södra Ekkällan i Linköping med bästa läge för ett modernt vardagsliv. Här har du närhet till det mesta som t ex stad, universitetet, sjukhus, gym och grönområden. Området är omgivet av vacker natur, här finns den charmiga Tinnerbäcken och det nästan sju kvadratkilometer stora naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Här finns också aktivitetslekplatser, livsmedelsbutik, bra kommunikationer och mycket mer.

Kryddan kommer att bestå av 60 välplanerade lägenheter om 40–118 kvadratmeter med 1–4 rum och kök. Samtliga med härlig balkong eller uteplats som rymmer både grönska och familjemiddagar och det är enkelt att ha vänner på besök.

Förutom moderna och ljusa lägenheter kommer grannskapet också att erbjuda gemensam grillplats, pergola, cykelrum och övernattningsrummet med wc och dusch.

Trapphus 1 flyttar in i december 2023 och trapphus 2 har inflyttning under våren 2024.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Är du intresserad av grannskapet Kryddan?

Försäljningen av lägenheterna är i full gång. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklarna Jakob eller Josephine för mer information.

Fördelar med Kryddan

Växthus och kryddträdgård

Pergola

Grillplats med utekök, vanlig grill och pizzaugn

Hobbyrum med vask och arbetsbänk

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Bostäder

Hitta ditt nya hem

Antal hem: 0 bostäder

Hur många rum behöver du?

Vad mer är viktigt för dig?

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot innergården.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap