Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenhet Linköping

Köp lägenhet i Linköping

Är du på jakt efter en ny lägenhet i Linköping? Vi på Bonava skapar nya hem och grannskap i hela Sverige, och hoppas kunna erbjuda ditt drömboende på Östgötaslätten. Här kan du läsa mer om våra nyproducerade lägenheter i Linköping, och vår strävan att skapa hållbara hem för både nuvarande och kommande generationer.

Lägenheter i Linköping

 • ÄgandeformBostadsrätt
 • Bostäder52
 • Rum3 - 5
 • Storlek68 - 111 m²
 • Pris1 195 000 - 3 995 000 kr
 • Inflytt frånOktober 2021
 • ÄgandeformBostadsrätt
 • Bostäder28
 • Rum2
 • Storlek48 m²
 • Pris1 695 000 - 2 450 000 kr
 • Här finnsTakterrass
 • Inflytt frånApril 2020
Till Salu

Bonava skapar hem för framtiden i Linköping

Linköping är en av Sveriges ledande miljöstäder med höga ambitioner och mål vad gäller arbetet för hållbara lösningar. Även för oss på Bonava är hållbarhet en hjärtefråga, och när vi skapar nya lägenheter i Linköping (och bostadsområden för den delen) tar vi stor hänsyn till miljö och framtid genom hela processen. I allt från byggmaterial till inredning strävar vi efter att skapa hållbara och resurseffektiva lägenheter i Linköping som är lika snälla mot planeten som mot dig.

Vi är också måna om att skapa levande områden med utrymme för gemenskap. Nära din lägenhet i Linköping hittar du alltid grönområden och platser som inbjuder till grillkvällar med vänner och familj, lek och umgänge. För oss är det viktigt att du som köper ett nytt hem ska känna dig trygg med ditt köp och trivas i din nya lägenhet i Linköping länge. Därför erbjuder vi alltid vårt trygghetspaket med försäkringar och garantier när du köper en ny lägenhet av oss på Bonava.

Centrala lägenheter i Linköping

Linköping har blivit utsedd till Sveriges finaste stad, och när du strosar runt i Gamla Linköping bland mysiga hus på kullerstensgator är det inte svårt att förstå varför. Här är det aldrig långt någonstans, vilket gör att du kan bo centralt i din lägenhet i Linköping, samtidigt som du har den fantastiska naturen precis runt knuten.

Våra lägenheter i Linköping har även rymliga uteplatser eller balkonger och härligt ljusinsläpp. Oavsett årstid kan du därför njuta av utsikten och solljuset. Vi har både större och mindre hem, så var i livet du än befinner dig hoppas vi kunna erbjuda en lägenhet i Linköping som passar dina behov. Våra grannskap erbjuder gott om grönområden och gemensamma ytor perfekta för lek och umgänge. Vare sig du är ute efter ett familjevänligt boende eller vill ha nära till aktiviteter och friluftsliv passar våra lägenheter i Linköping perfekt. Här kan du ta cykeln från stadskärnan till skogspromenaden på bara några minuter.

Lägenhet i Linköping - en framtidsstad med historiska anor

Linköping är residensstad i Östergötland, och Sveriges åttonde största stad, fylld med historiska anor. Här kan du njuta av historiens vingslag i både arkitektur och kultur. Samtidigt är staden en del av framtiden, inte minst genom den moderna forskning som sker på Linköpings Universitet. Att Linköping är en studentstad har också bidragit till att det kryllar av pubar, restauranger, biografer och caféer här. För dig som är ute efter ett hem i ett socialt grannskap är våra nyproducerade lägenheter i Linköping ett bra val.

Den äventyrliga kan ta med skateboarden till en av nordens största skateparker, Fun SkatePark, och vill du ta det lite lugnare är konsthallen Passagen väl värd ett besök. Med en lägenhet i Linköping finns massor att se och uppleva, och för den sportintresserade är det ingen nyhet att linköpingsborna hejar fram hockeylaget Linköping HC på vintern och fotbollslaget Linköping FC i damallsvenskan på sommaren.

Med lägenhet i Linköping får du nära till det mesta

Linköping är perfekt för dig som vill ha goda kommunikationer till resten av Sverige. Det finns utmärkta möjligheter att pendla såväl till Stockholm som till exempelvis Norrköping eller Göteborg med direkttåg från Linköping. Vill du ta dig runt i centrala Linköping är buss det smidigaste färdmedlet, och det finns gott om busslinjer både i och utanför staden. Oavsett vilket grannskap du bor i kan vi nastan garantera att du kommer leva nära smidiga kommunikationer med din lägenhet i Linköping. 

För dig som har familj bor du runt hörnet från både förskolor och skolor, och barnen går eller cyklar till skolan på bara ett ögonblick. Oavsett om du ska flytta för att påbörja dina universitetsstudier och letar efter din allra första lägenhet i Linköping, eller letar efter något större för din växande familj har vi hem som passar för alla.

Välkommen hem till Linköping.