Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Södra Ekkällan

Bild på Södra Ekkällan

Södra Ekkällan en attraktiv stadsdel nära naturen

Här kan du leva ett bekvämt liv med närhet till det mesta du kan önska i vardagen. Oavsett om du vill hitta lugnet i området, njuta av naturen eller nyttja närheten till Linköpings centrum.

Södra Ekkällan ligger knappt två kilometer söder om stadskärnan och har blivit ett av Linköpings populäraste bostadsområden. Det är lätt att förstå, med naturen direkt utanför dörren och förskolor i närområdet. Och när stan lockar med kultur, butiker, restauranger och nöjen tar du bara en promenad eller cykeltur längs natursköna Tinnerbäcken. Det gamla Garnisonsområdet är tömt på militärer för att ge plats åt moderna bostäder. Idag är det civilister i alla åldrar som lockas av livet i ett nytt hem med rätt läge.

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Södra Ekkällan

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt

Hyresrätter i Södra Ekkällan

siteassets/hyresratt-elittruppen-1180x500.jpg

Elittruppen i Södra Ekkällan

I den nya delen av Södra Ekkällan bygger nu Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om 1-3 rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång.

Läs mer

   

Tidigare bostadsområden i Södra Ekkällan

siteassets/geo-cities/area-pages/parkkallan_1180x500.jpg

Parkkällan i Södra Ekkällan

I Parkkällan har vi sålt slut på flera lägenhetsetapper. Nu njuter de boende av energieffektiva hem från 2 till 5 rum och kök fördelade på 56-135 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har en stor balkong eller uteplats i söderläge som vetter mot den fina innergården.

Hitta liknande grannskap
siteassets/ekkallan_arena_1180x500.jpg

Ekkällan Arena i Södra Ekkällan

Det gamla garnisonsområdet, där Ekkällan Arena stoltserar, är nu verkligen ett av Linköpings mest eftertraktade bostadsområden. De 47 lägenheterna har blivit hem och grannskap med samlingsplatser både ute och inne. 

Hitta liknande grannskap
siteassets/ekkallan_arena2_1180x500.jpg

Ekkällan Arena 2 i Södra Ekkällan

Lägenheterna i Ekkällan Arena 2 är ljusa och har smart planering där varje kvadratmeter utnyttjas till max. Här finns ettor, tvåor och treor, alla med ljusinsläpp från minst två håll och den gröna innergården som en naturlig mittpunkt.

Hitta liknande grannskap
siteassets/tinnerbacks_lage_1180x500.jpg

Tinnerbäcks Läge i Södra Ekkällan

Här finns 37 bostadsrätter med spännande arkitektur i den skönaste av miljöer. Upp till tre balkonger, gemensam takterrass och en egen lummig park med vindlande gångar och vattenstråk.

Hitta liknande grannskp