Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Södra Ekkällan

Bild på Södra Ekkällan

Området

Hyresrätter i Södra Ekkällan

siteassets/hyresratt-elittruppen-1180x500.jpg

Elittruppen i Södra Ekkällan

I den nya delen av Södra Ekkällan bygger nu Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om 1-3 rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång.

Läs mer

   

Tidigare bostadsområden i Södra Ekkällan

siteassets/geo-cities/area-pages/parkkallan_1180x500.jpg

Parkkällan i Södra Ekkällan

I Parkkällan har vi sålt slut på flera lägenhetsetapper. Nu njuter de boende av energieffektiva hem från 2 till 5 rum och kök fördelade på 56-135 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har en stor balkong eller uteplats i söderläge som vetter mot den fina innergården.

Hitta liknande grannskap
siteassets/ekkallan_arena_1180x500.jpg

Ekkällan Arena i Södra Ekkällan

Det gamla garnisonsområdet, där Ekkällan Arena stoltserar, är nu verkligen ett av Linköpings mest eftertraktade bostadsområden. De 47 lägenheterna har blivit hem och grannskap med samlingsplatser både ute och inne. 

Hitta liknande grannskap
siteassets/ekkallan_arena2_1180x500.jpg

Ekkällan Arena 2 i Södra Ekkällan

Lägenheterna i Ekkällan Arena 2 är ljusa och har smart planering där varje kvadratmeter utnyttjas till max. Här finns ettor, tvåor och treor, alla med ljusinsläpp från minst två håll och den gröna innergården som en naturlig mittpunkt.

Hitta liknande grannskap
siteassets/tinnerbacks_lage_1180x500.jpg

Tinnerbäcks Läge i Södra Ekkällan

Här finns 37 bostadsrätter med spännande arkitektur i den skönaste av miljöer. Upp till tre balkonger, gemensam takterrass och en egen lummig park med vindlande gångar och vattenstråk.

Hitta liknande grannskp