Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Södra Ekkällan

Bild på Södra Ekkällan

Området

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter om du tar cykel och en kvart om du promenerar. Annars är det buss som gäller här i stan och de går ofta med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

  • Aktiv fritid

    Utanför dörren ligger områdets hjärta, parkstråket och strax intill vindlar sig den vackra Tinnerbäcken. På gångavstånd från Södra Ekkällan ligger Tinnerö eklandskap som erbjuder fantastiska strövområden med skogar, sjöar och betande kor. Några hundra meter bort finns en ny aktivitetspark med bland annat parkourbana, basketplan och konstgräsplan. För de lite yngre väntar en ny lekplats med linbana, BMX-bana, karusell och vippgunga.

Hyresrätter i Södra Ekkällan

Elittruppen i Södra Ekkällan

I den nya delen av Södra Ekkällan bygger nu Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om 1-3 rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång.

Läs mer

   

Tidigare bostadsområden i Södra Ekkällan

Parkkällan i Södra Ekkällan

I Parkkällan har vi sålt slut på flera lägenhetsetapper. Nu njuter de boende av energieffektiva hem från 2 till 5 rum och kök fördelade på 56-135 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har en stor balkong eller uteplats i söderläge som vetter mot den fina innergården.

Hitta liknande grannskap

Ekkällan Arena i Södra Ekkällan

Det gamla garnisonsområdet, där Ekkällan Arena stoltserar, är nu verkligen ett av Linköpings mest eftertraktade bostadsområden. De 47 lägenheterna har blivit hem och grannskap med samlingsplatser både ute och inne. 

Hitta liknande grannskap

Ekkällan Arena 2 i Södra Ekkällan

Lägenheterna i Ekkällan Arena 2 är ljusa och har smart planering där varje kvadratmeter utnyttjas till max. Här finns ettor, tvåor och treor, alla med ljusinsläpp från minst två håll och den gröna innergården som en naturlig mittpunkt.

Hitta liknande grannskap

Tinnerbäcks Läge i Södra Ekkällan

Här finns 37 bostadsrätter med spännande arkitektur i den skönaste av miljöer. Upp till tre balkonger, gemensam takterrass och en egen lummig park med vindlande gångar och vattenstråk.

Hitta liknande grannskp