Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En trea i Ursvik

I Ursviks visningslägenhet möts du av en stilren inredning som känns självklar och enkel. Men ju mer du ser dig omkring, desto fler små spännande detaljer kan du lägga märke till. När Jesper från Scandinavian Homes inreder lämnas ingenting åt slumpen, utan allt från de stora möblerna och textilierna till de minsta detaljerna är genomtänkta och skapar en harmonisk helhet.

En trea på 70 kvadrat

Visningslägenheten i De Fem Elementen i Ursvik är en välplanerad trea på 70 kvadrat. I det öppna rummet med kök och vardagsrum kommer ljuset in från två håll, och balkongen blir en förlängning av rummets sociala utrymme. Sovrummen är placerade i var sin del av lägenheten och i båda finns garderober för smidig förvaring. Mer förvaring finns i hallen, och här finns även dörren till badrummet där även tvätten sköts.

Vardagsrum

I vardagsrummet blir hemmets ljusa väggar och den eleganta ekparketten basen för rummets färger och material. Mjuka och mörka toner ger rummet en varm och ombonad känsla och växter och utvalda inredningsdetaljer ger liv åt helheten. Tavlorna i svartvitt binder ihop helheten i rummet.

Här kan du se en film på när vardagsrummet växer fram

Kök

Visningslägenhetens kök sitter ihop med vardagsrummet i en öppen planlösning där kylen och frysen ger en lätt avdelning mellan utrymmena. Köket erbjuder en avskalad och minimalistisk bas för matlagningen med släta vita luckor med integrerat handtag, vitt stänkskydd i glas och en bänk i mörkgrå laminat.

Sovrum

Lägenhetens stora sovrum är 14 kvadratmeter. En praktisk skjutdörrsgarderob löser hela klädförvaringen på ett smidigt vis, och rummet ger gott om plats för en stor säng. En spegel ger rummet mer ljus och rymd, och gröna växter är både rogivande och ger extra syre till rummet.

Här kan du se en film där Jesper visar hur du bäddar som ett proffs

Sovrum

I lägenhetens något mindre sovrum på 11 kvadrat syns samma färgtoner som i resten av hemmet. De olika rummens inredning visar att samma grunder kan användas för att skapa en enhetlig känsla samtidigt som rummen får egna identiteter.

Fler utrymmen

I visningslägenheten finns även hall, badrum och balkong. Hallen ger gott om plats för ytterkläder och knyter samtidigt ihop lägenhetens alla rum. Badrummet är stilrent helkaklat med klinkergolv. Bänken ovanför maskinerna för tvätt och tork är både en praktisk yta och en bra plats för en tålig växt och fina detaljer. Lägenhetens balkong är inredd med en soffa för sköna stunder utomhus.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur visningslägenheten på 70 kvadrat ser ut. I grannskapet finns elva lägenheter i samma storlek med samma planlösning. Här kan du se lägenhetens planlösning i både 2D och 3D.

Om du är nyfiken på grannskapet där visningslägenheten ligger kan du läsa mer på De Fem Emelemtens sida. Där kan du se vilka hem som finns kvar till salu och hitta aktuella visningstider och kontaktuppgifter till säljaren. Om du vill veta vad som ingår och vilka tillval som är möjliga att göra är du varmt välkommen att kontakta säljaren som kan berätta mer.

Här hittar du alla våra grannskap med lägenheter i Stockholm.