Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En fyra i Sigtuna stadsängar

Visningsfyran i grannskapet Gretas glänta bjuder på en ljus, modern och inkluderande känsla. Från den rymliga balkongen ser du ut över det charmiga kvarteret med naturen runt knuten. De 96 kvadratmeterna i ditt svanenmärkta hem har en öppen planlösning med bra förvaringsmöjligheter.

En fyra på 96 kvadrat

Visningsfyran på 96 kvadratmeter är en ljus och öppen lägenhet med plats för mycket förvaring. Hallen leder dig in i det kombinerade kök och vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp. Här finns också en härlig balkong på 11 kvadratmeter. Bredvid vardagsrummet hittar du ett av sovrummen med utsikt över kvarteret. De andra två sovrummen vetter mot innergården. I lägenheten finns två badrum med klinkergolv. I det här hemmet finns utrymme för alla, stor som liten.

Vardagsrum

Det 31 kvadratmeter stora vardagsrummet sitter ihop med köket i en öppen planlösning. De många stora fönstren går nästan från golv till tak och skapar ett härligt ljusinsläpp i hela rummet. Här finns möjlighet att inreda yteffektivt med plats för både soffhörna, matsalsbord och förvaring. De vackra gröna tonerna kombinerat med ett ljust träslag knyter an till naturen och ger en ljus och modern känsla.

Kök

I det klimatsmarta köket som angränsar till vardagsrummet finns energisnåla vitvaror och generösa arbetsytor, med kyl och frys i full höjd.

Sovrum

I det större sovrummet har du utsikt mot innergården. Även i detta rum finns stora fönster som skapar ett fint ljusinsläpp. Den stora mjuka mattan och de naturnära tonerna på inredningen skapar en rofylld och lugn plats, där du kan koppla av efter en dag på jobbet. Här finns plats för en stor dubbelsäng och garderobsväggen med skjutdörr skapar mycket förvaringsutrymme.

Två sovrum till

Ett av de andra sovrummen har utsikt mot innergården och ett mot kvarteret. Även här hittar vi de gröna och naturnära tonerna som tillsammans med det ljusa skandinaviska träslaget skapar en genomgående känsla i hela lägenheten. Här finns plats för både yngre och äldre barn eller varför inte använda det ena sovrummet som extrarum. Den stora mjuka mattan i barnrummet skapar tillsammans med de andra textilierna en harmonisk känsla. I det ena sovrummet finns ett praktiskt städskåp och det andra har en skjutdörrsgarderob.

Två badrum

Det större badrummet är ljust helkaklat och bra planerat med hörndusch, tvättmaskin och torktumlare. I den mindre toaletten finns wc och handfat, perfekt när hela familjen gör sig iordning på morgonen. Båda rummen har klinkergolv och snygga spotlights som lyser upp. Stilren inredning och gröna växter skapar en lugn och modern känsla.

Balkong

Den 11 kvadratmeter stora balkongen har gott om plats där ett större bord med sex stolar enkelt får rum. Här kan du njuta av middag i kvällssolen.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur visningslägenheten på 96 kvadrat ser ut. I Gretas glänta finns 13 lägenheter i samma storlek. Här kan du se lägenhetens planlösning i både 2D och 3D.

Vill du veta mer om grannskapet Gretas glänta?

Gretas gläntas sida hittar du mer info, vilka hem som finns kvar till salu, aktuella visningstider och kontaktuppgifter till säljaren. Vill du veta vad som ingår och vilka tillval som är möjliga att göra är det bara att kontakta säljaren som kan berätta mer.

Här hittar du alla våra grannskap med nyproduktion i Stockholm.

Och här finns fler visningslägenheter att kika in i.