Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ett hus i Jungfrusund

På natursköna Ekerö hittar du vårt visningshus i grannskapet Jungfrusund. Här kan du kika in och se hur ett färdigt Bonava-hus kan se ut när det är möblerat och klart. Hemmet är inrett i ljusa harmoniska toner med milda färginslag. I inredningen blandas gammalt, nytt och hemmagjort vilket skapar en personlig och ombonad känsla i alla rum. Fasaden i rött och den mysiga uteplatsen ger även hemmets utsida en hemtrevlig och välkomnande känsla.

 

Fristående hus på två plan

Huset består av 139 kvadratmeter fördelade på två våningar. Från husets framsida kliver du in i hallen med gott om förvaring. I hallen finns även dörren in till tvättstugan som dessutom har en egen groventré. Bredvid tvättstugan finns entrévåningens badrum. Resten av våningen består av köket och de sociala ytorna. Här finns även dörren ut till uteplatsen. En trappa upp hittar du tre sovrum, ett allrum, övervåningens badrum och två klädkammare.

Kök och matplats

Köket är inrett i en klassisk och romantisk stil. De vita ramluckorna och det liggande matta kaklet ger en lugn och idyllisk känsla i rummet. Bänkskivan är gjord av vit furulaminat och på golvet ligger hemmets ekparkett. Kylen och frysen i vitt smälter in i den klassiska stilen, och diskmaskinen är helt integrerad bakom en av luckorna. Planlösningen med matplats vid fönstret ger plats för det stora köksbordet i den mysiga köksmiljön samtidigt som köket har kontakt med vardagsrummet åt andra hållet.

Vardagsrum

Ljuset kommer in från uteplatsens glasdörr och fullhöjdsfönstret intill. Vardagsrummet är öppet och ljust och rymmer soffhörnan och en till matplats. Rummet får sin hemtrevliga känsla från den ljust mönstrade tapeten, de mjuka mattorna och alla stilrena och romantiska detaljer. Under trappan upp till övervåningen finns en mysigt inredd liten hörna.

Hemmets hall

I hallen följer vardagsrummets tapet med och bidrar med en mjuk och hemtrevlig känsla direkt innanför dörren. Det praktiska klinkergolvet övergår i hemmets ekparkett efter några steg, och ytterligare några steg fram finns förvaringshörnan med garderob och hatthylla. Tvättstugans groventré ger en extra ingång till hemmet och blir ett smidigt alternativ för leriga joggingskor och barnvagnar.

Två badrum och tvättstuga

Badrummen är inredda i en tidlös och klassisk stil. Det mörkgrå klinkergolvet bryter av mot väggarnas vita kakelplattor, och kaklets liggande placering ger en lugn och harmonisk känsla. Hemmets levande och romantiska stil följer med in till badrummen och tvättstugan med levande blommor och blommiga textilier. Tvättstugan är utrustad med energisnåla vitvaror och gott om förvaring och arbetsyta.

Det stora sovrummet

En trappa upp finns hemmets sovrum. Det största av dem mäter tretton kvadratmeter och har en egen klädkammare. Här faller ljuset in från dubbelfönstret, och blickar man ut ser man den egna uteplatsen och gräsmattan nedanför. Inredningen går i mjuka och rogivande toner. Milt bruna väggar, vita detaljer och pastellkulörer i brända toner sätter stämningen.

Sovrum och allrum

Med fönster åt andra hållet ligger de två mindre sovrummen vägg i vägg. Även här syns de milda pastellerna med blå och rosa toner som ger fina kontraster. Utöver sovrummen finns också ett allrum på övervåningen som här är inrett med en andra soffhörna. Delen av allrummet som ligger mot fönstret kan göras om till ett fjärde sovrum.

Uteplats

Vardagsrummets glasdörr leder ut till den egna uteplatsen. Trädäcket ger utrymme för en matplats där många ryms, och de gröna växterna ger liv och knyter ihop altanen med hemmets gräsmatta.

Husets planlösning

Planlösningarna visar hur de två planen i huset på 139 kvadratmeter ser ut.

Om du vill veta vad som ingår i hemmet och vilka tillval som är möjliga att göra är du varmt välkommen att kontakta den som är ansvarig säljare för det grannskap som du är intresserad av.

Grannskapet Jungfrusund är redan slutsålt. Men vi har flera andra kvarter med hus och radhus i olika modeller. Här kan du hitta alla våra områden med nyproduktion i Stockholm. I Ältadalen  och på Täljöhalvön finns till exempel hus med äganderätt i exakt samma modell som det här.