Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En fyra i Hammarby Sjöstad

Välkommen in i en hemtrevlig och ljus fyra i Hammarby Sjöstad. Lägenhetens hörnläge släpper in ljus från tre håll och bidrar till en öppen och ljus atmosfär. Toner av rosa, rost och senaspgult ger en trendig och lekfull känsla år den annars avskalade inredningen. Hemmets balkong blir en förlängning av vardagsrummet med smart möblering och ombonande textilier i varma färger.

En fyra på 101 kvadrat

Lägenhetens kvadratmeter är smart fördelade mellan sociala öppna ytor, egna rum och praktisk förvaring. Läget på hörnet ger ljusinsläpp från tre håll med utsikt mot gården från sovrummen och mot Hammarbybacken från balkongen. Praktiska element som dubbla badrum och en rymlig klädkammare i hallen är värdefulla inslag. De sociala ytorna knyts ihop samtidigt som köket, matplatsen och vardagsrummet får egna utrymmen. Balkongen i söderläge ger hemmet tio extra kvadrat.

Vardagsrum

Vardagsrummet, köket och matplatsen knyts ihop genom planlösningen och med den gemensamma basen med mattlackerad ekparkett och ljusa väggar. Samtidigt blir vardagsrummet en egen plats tack vare väggen runt kylen och frysen. Mattan unders soffan bidrar till rumsligheten. Genom att välja en soffa i en framträdande färg och kuddar i mer neutrala toner får rummet en lekfull men ändå lugn känsla. Soffans lilarosa kulör matchas med tavlor i brända toner, och övrig inredning i vitt och beige fyller en viktig lugnande funktion. De svarta detaljerna i bland annat ramar, soffbordet och fåtöljen bryter av på ett effektivt vis. Rummet får in gott om naturligt ljus – med sovrumsdörrarna öppna får rummet in ljus från tre håll.

Kök och matplats

Det L-formade köket går i en klassisk stil. Med en hampamatta vid diskbänken får fötterna något mjukt att stå på, och köket får en ombonad känsla. Här är diskmaskinen elegant integrerad, och ugnen och mikron är klassiskt vita. Köksbänken består av ljus laminat vilket är stilrent, tåligt och smälter in bland de ljusa trämaterialen som återfinns i inredningen. Köket sitter ihop med matplatsen som har hemmets flottaste gavelplacering. Här står ett bort med sex stolar, men även ett bort av ännu större modell skulle gott kunna rymmas. Bordets mörka skiva och de ljusa stolarna ger ett lekfullt och trendigt uttryck.

Balkong

Balkongen är möblerad med vikbara möbler som enkelt kan flyttas runt för olika sorters möblemang. I möbleringen på bilderna står sofforna bredvid varandra längst med väggen och borden står framför. På detta sätt kan man sitta tillsammans med utblick mot skidbacken. Det går lika fint att vrida sofforna så att de står mittemot varandra med ett bord emellan. Bänken på andra kortsidan har ett extra härligt solläge, så det kan lätt bli en favoritplats för egentid. Lägenhetens rosa och gula toner sätter stämningen även på balkongen, tillsammans med jordnära inslag med fårfällar och hampamattan.

Här kan du läsa fler tips på hur du inreder balkongen smart

Det stora sovrummet

Hörnläget känns av i det stora sovrummet. Här faller ljuset in från ett långsmalt fönster och ett dubbelfönster i standardhöjd. Fönstrens svala fönsterbrädor i granit ger trivsamma hyllor för rummets böcker och prylar. Rummets fasta garderob kompletteras med en extra förvaringsmöbel – både praktiskt och fint. Textilierna fyller en viktig funktion i rummet, den stora mattan, gott om kuddar, en inklädd sänggavel och en inbjudande bäddning.

Två mindre sovrum

I lägenheten finns även två mindre sovrum, ett på åtta kvadrat och ett på elva. Sovrummet på elva kvadrat har fångat upp lägenhetens rosa toner på ett hemtrevligt vis. I hörnan invid dörren ryms en 120-säng, och vid fönstret finns en arbetsplats med utsikt mot gården.

Två badrum

Lägenhetens känsla med ljus bas och detaljer i färg följer med in i de två badrummen. Här är ljusa klinkerplattor och vitt liggande kakel basen. I det stora badrummet finns hemmets energisnåla maskiner för tvätt och tork under en bänk och överskåp för extra förvaring. Med en tålig växt kan man enkelt få in lite grönt även i hemmets fönsterlösa rum.

Hall och klädkammare

Hemmets hall knyter ihop alla rum på ett smidigt vis – sovrummen till vänster, de sociala ytorna till höger och badrummet rakt fram. Den rymliga hallen kan fånga in många olika funktioner – här har hallen inretts till att även fungera som en arbetshörna. Stringhyllan med en smart arbetsskiva ger en arbetsplats lite avskilt från vardagsrummet och köket. Hallens sittpuff kan flytta in till vardagsrummet när fler sittplatser behövs. I hallen finns en stor klädkammare vilket blir en nyckel för förvaringen. Städskåp, linneskåp och hyllor hjälper till att få ordning på kläder och pinaler.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur visningslägenheten på 101 kvadrat ser ut. I Lugnet i Hammarby Sjöstad finns fem lägenheter i samma storlek med samma planlösning i samma läge. Det finns även fem lägenheter med samma planlösning men med ett annat läge i husets andra hörn. Här kan du se lägenhetens planlösning i både 2D och 3D.

Vill du veta mer om grannskapet Lugnet i Hammarby Sjöstad?

grannskapets sida kan du läsa mer om Lugnet. Där kan du se vilka hem som finns kvar till salu och hitta aktuella visningstider och kontaktuppgifter till säljaren. Om du vill veta vad som ingår och vilka tillval som är möjliga att göra är du varmt välkommen att kontakta säljaren som kan berätta mer.

Här hittar du alla våra grannskap med nyproduktion i Stockholm.