Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ett radhus i Årstiderna

I Årstiderna i Västerhaninge har ett nytt kvarter med fristående hus och radhus vuxit fram. Här kan du kika in i grannskapets visningshus för att förstå hur våra hus ser ut när de är färdiga. Hemmet är inrett för en hemmakär barnfamilj som trivs bra i ett grannskap med bykänsla och nära till naturen. Ljusa färger ton i ton, detaljer i trä och noga utvalda färgklickar präglar inredningen.

 

Ett radhus på två plan

Huset består av 92 kvadratmeter fördelade på två våningar. Entrévåningen rymmer hallen, köket och vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. Här finns också ett av de två badrummen och hemmets tvättstuga. En trappa upp finns de tre sovrummen och det andra badrummet. En våning för gemenskap, vardagsbestyr och festligheter, och en våning för vila och egentid för alla åldrar.

Kök i minimalistisk stil

Köket är inrett i en minimalistisk stil. Köksluckorna är släta och har integrerat grepp. Den mörka bänkskivan bryter av mot de vita luckorna, och stänkskyddet är av vitt glas. Matplatsen är placerad invid fönstret.

 

Två badrum

Badrummen är inredda i en stilren och tidlös stil med mörka och vita grundfärger. Det mörka klinkergolv ger en snygg kontrast till de matta vita kakelplattorna som täcker väggarna, och detaljerna i naturmaterial skapar en känsla av värme och omsorg. I badrummet på entrévåningen finns en dusch med glasväggar, och en trappa upp finns ett badkar.

Vardagsrum

I vardagsrummet kommer ljuset in från glasdörren och fullhöjdsfönstret. De ljusa och gråa tonerna bryts av med svarta och gröna detaljer, och vid sidan av den ljusa mattan skymtar hemmets ekparkett.

Det stora sovrummet

Övervåningen är sovrummens domän. Till vänster finns det stora sovrummet. Här skapas en lugn känsla med de svagt grågröna väggarna, och detaljerna i rotting går fint ihop med ekparketten.

Sovrum för olika åldrar

Vid övervåningens andra sida finns de två mindre sovrummen vägg i vägg. Där är de grå väggarna en fin grund till de färgglada detaljerna.

Radhusets planlösning

Planlösningarna visar hur de två planen i radhuset på 92 kvadratmeter ser ut.

Årstiderna är slutsålt, men vårt nya grannskap Sten i Stockholmen ligger precis intill, och där finns hus i bland annat den här modellen.

Vi har öven flera andra kvarter med hus och radhus i olika modeller. Här kan du hitta alla våra områden med radhus  i Stockholm. I Mälargränd finns till exempel radhus i exakt samma modell som det här.