Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Luthagen

Plats

Luthagen

Luthagen i Uppsala

Visa grannskap
Beskrivning

Luthagen i Uppsala

Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer. Många nya bostäder byggs och stora satsningar görs på kommunikationer, kultur och utbildning.

Du når hela Uppsalas utbud av kultur, nöjen, restauranger och affärer, bara en kort promenad eller cykeltur längs Fyrisån. Uppsala stadsteater erbjuder ett rikt utbud av föreställningar. För musikälskare finns det något för alla smaker, bland annat i det nya Uppsala Konsert & Kongress eller på någon av stadens alla musikpubar.

Området
  • Service och kommunikationer i Uppsala

    Skolor och förskolor finns i närområdet. Förutom bra gång- och cykelstråk är området väl försörjt med kollektivtrafik då flera stadsbussar trafikerar både Svartbäcksgatan och Luthagsesplanaden. Metropolitan ligger utmärkt för dig som pendlar till Stockholm. Uppsala resecentrum ligger inom gångavstånd och med bil är man snabbt ute på E4 eller någon av kringfartslederna.

  • Starkt friluftsliv i Uppsala

    Uppsala har ett starkt föreningsliv. Från din nya lägenhet är det inte långt till något av de stora friluftsområdena. Följer du ån uppströms passerar du snart Fyrishov med sporthallar, äventyrsbad, gym, bowlinghall och badmintonbanor. Där arrangeras även många sport- och musikevenemang.

Fakta om närområdet
1
kilometer till Fyrishov
5
minuter med cykel till Resecentrum
1
kilometer till Stora Torget

Luthagen

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt