Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Luthagen
Plats

Luthagen

Nya lägenheter i Luthagen i Uppsala

Beskrivning

Nya lägenheter i Luthagen i Uppsala

Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer. Här planeras och byggs många nya bostäder. Det görs också stora satsningar på kommunikationer, kultur och utbildning.

I Luthagen når du hela Uppsalas utbud av kultur, nöjen, restauranger och affärer, bara en kort promenad eller cykeltur längs Fyrisån. Uppsala stadsteater erbjuder ett rikt utbud av föreställningar. För musikälskare finns det något för alla smaker, bland annat Uppsala Konsert & Kongress eller på någon av stadens alla musikpubar. Här planerar vi hållbara och energieffektiva hem i grannskapet Seminariet.

Området

  • Service och kommunikationer i Uppsala

    Skolor och förskolor finns i närområdet. Förutom bra gång- och cykelstråk är området väl försörjt med kollektivtrafik då flera stadsbussar trafikerar både Svartbäcksgatan och Luthagsesplanaden. Metropolitan ligger utmärkt för dig som pendlar till Stockholm. Uppsala resecentrum ligger inom gångavstånd och med bil är man snabbt ute på E4 eller någon av kringfartslederna.

  • Starkt friluftsliv i Uppsala

    Uppsala har ett starkt föreningsliv. Från din nya lägenhet är det inte långt till något av de stora friluftsområdena. Följer du ån uppströms passerar du snart Fyrishov med sporthallar, äventyrsbad, gym, bowlinghall och badmintonbanor. Där arrangeras även många sport- och musikevenemang.

Fakta om närområdet

1

kilometer till Fyrishov

5

minuter med cykel till Resecentrum

1

kilometer till Stora Torget

Luthagen