Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Uppsala
Plats

Lägenheter Uppsala

Köp din nya lägenhet i Uppsala

Letar du efter din nya lägenhet i Uppsala? Här i Sveriges fjärde största stad skapar vi på Bonava hållbara hem och energieffektiva bostäder. När du köper nyproduktion i Uppsala får du ett tryggt och modernt boende där du kan skapa minnen tillsammans med grannar, vänner och familj. När du tar dig bortåt från hemmets trygga vrå kan du njuta av Uppsalas vackra arkitektur, promenadstråk längs Fyrisån och gott om utflyktsmål till någon av de kringliggande badplatserna. Hitta din nybyggda lägenhet i Uppsala idag.

Nyproduktion i Uppsala

Områden med lägenheter i Uppsala

Ett tryggt köp med Bonava 

Bonava har byggt lägenheter ända sedan 1930-talet, så vi har lång erfarenhet av att skapa hem och levande grannskap. Vi vet att ett hem sträcker sig bortom hemmets fyra väggar, och därför är det viktigt för oss att skapa lägenheter i Uppsala med grannskap som inbjuder till gemenskap och möten.

Att köpa en ny lägenhet i Uppsala är ett stort beslut, och därför är det också viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi hjälper dig från intresseanmälan till inflytt. När du köper en ny lägenhet i Uppsala ingår ett tryggt köp som består av olika skydd som vi erbjuder dig som köpare.

Om ra nybyggda lägenheter i Uppsala 

Våra lägenheter i Uppsala har alla balkong eller uteplats, så att du kan njuta av sommarens soliga dagar och vårens ljusa kvällar. Vi bygger lägenheter i flera populära områden i Uppsala, som passar extra bra för dig som är ute efter aktiva och sociala grannskap. I Uppsala är det aldrig långt till närmsta motionsspår eller skogspromenad. Här kan du besöka badplatser strax utanför stan eller strosa runt och titta på de många historiska monumenten i staden. Oavsett om du är ute efter en mindre lägenhet i Uppsala eller en våning som rymmer hela familjen skapar vi hem i olika storlekar, för att passa dina önskemål. 

Valfrihet med din nyproducerade lägenhet i Uppsala 

Om du vill köpa lägenhet i Uppsala kommer du märka att en nyproducerad lägenhet bjuder på massor av möjligheter att skapa ditt eget hem. När du köper en lägenhet i Uppsala hos Bonava får du exempelvis möjlighet att välja mellan våra olika inredningsstilar, vilket gör att du redan innan du flyttar in kan välja material, handtag, bänkskivor och mycket mer. Tillsammans med våra erfarna inredningskoordinatorer går du sedan igenom de val du kan göra, för att anpassa lägenheten så att den speglar din personliga stil. I vissa fall finns även flexibel planlösning, där du kan välja att slå ut eller sätta upp en väg på en plats som passar dig. Du skapar ditt eget hem helt enkelt. När det tillslut är dags att flytta in i din lägenhet i Uppsala blir du blir den första att någonsin sätta nycklarna i låset på din nya bostad, vilket är en oslagbar känsla. 

Hållbart hem i din nyproducerade lägenhet i Uppsala 

Hållbarhet är en självklarhet när det kommer till att bygga nya hem. När du köper en nyproducerad lägenhet i Uppsala kan du därför vara säker på att den har de allra senaste detaljerna inom hållbart byggande. Men vi vill inte sluta där. Redan 2012 valde vi att börja Svanenmärka våra enfamiljshus och inom kort kommer alla våra nya lägenheter i Uppsala att vara Svanenmärkta. Men vi tycker att hållbarhetstänket ska gå utanför hemmets fyra väggar. Bortsett från att skapa innergårdar med ekologisk mångfald och närhet till sopåtervinning och annat så fokuserar vi också mycket på social hållbarhet. Genom att skapa grannskap där det är enkelt att umgås och som bjuder in till gemenskap så skapar vi bättre förutsättningar för ett trevligare och mer hållbart samhälle. För alla.  

 

Bo i nyproduktion i Uppsala – pärlan vid Fyrisån

Dagens Uppsala kan erbjuda så mycket mera än bara studentliv. Här kan du bo i nybyggda lägenheter från Bonava som växer fram i de centrala delarna av staden. Uppsala är en aktiv stad där du alltid har nära till natur, friluftsliv och motionsspår, vilket speglas i de grannskap vi skapar här. Ta en löptur längs Fyrisån eller en terrängtur med cykeln och spola enkelt av dig på den gemensamma innergården. Träna på utegymmet i området samtidigt som barnen leker i klätterställningen, eller varför inte ställa till med middag för grannarna i området? Du kan också vara säker på att om du ska köpa lägenhet i Uppsala, så ligger den nära gedigna serviceutbud, med skolor, förskolor och matbutiker runt hörnet.

Här i Uppsala finns det alltid någonting att göra

När du bor i nyproduktion i Uppsala och vill ge dig ut på äventyr för att upptäcka staden kan vi varmt rekommendera de många fina muséerna och kulturbyggnaderna. När du köper en lägenhet i Uppsala kommer du bli en del av en kulturell stad med massor att göra och hitta på. Bland många populära sevärdheter kan Domkyrkan (där Gustav Vasa ligger begravd), Uppsala slott och Gustavianum nämnas. Uppsala har även ett stort utbud av butiker, barer och högklassiga restauranger där du kan äta allt från klassisk svensk husmanskost till moderna fusion-rätter.

Uppsala är också en stad som klär i såväl vinterskrud som sommardräkt. På Valborg tar studenterna över staden, och du kan titta på Forsränningen i Fyrisån och mösspåtagningen vid universitetsbiblioteket Carolina Redeviva. På hösten kan du gå en stadsvandring och titta på ljusutställningen "Allt ljus på Uppsala". De många sjöarna i närheten av staden är perfekta för både svalkande dopp och skridskoåkning. Med en lägenhet i Uppsala behöver du aldrig ha tråkigt.

När du bor i en ny lägenhet i Uppsala är det också nära till Stockholm, dit du enkelt kan ta pendeln på under timmen. Med sitt centrala läge är det en perfekt bostadsort om du planerar att pendla till jobbet både norröver och söderut. När det är dags för semester tar det endast tjugo minuter med tåg till Sveriges största flygplats, Arlanda.

Här hittar du all vår nyproduktion i Uppsala 

Välkommen hit, välkommen hem till Uppsala.