Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Lugnet i Hammarby Sjöstad

Person i Hammarbybacken

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

4 rum och backintervaller

Välkommen hem till Lugnet i Hammarby Sjöstad. Här hittar du välplanerade och inflyttningsklara hem – med Hammarbybacken runt hörnet. Gör dig redo för backintervaller med svårslagen utsikt.

Lugnet i Hammarby Sjöstad är ett grannskap som har allt du behöver i närområdet. Hur vill du bo? Här finns lägenheter med 2–4 rum och kök, fördelat på 50 till 101 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har praktiskt planerade planlösningar och fiffig förvaring. Samtidigt är variationen stor, här finns både öppen och avskild planlösning. För att få ut det mesta av omgivningen har vi lagt stor fokus på husets balkonger, där samtliga är rymliga och flera har solläge. Därtill har föreningen en avskild innergård, med stor gräsmatta, bord och bänkar, vackert buskage och mycket utrymme för lek.

Hammarby Sjöstad – en stadsdel att trivas i

Hammarby Sjöstad har på kort tid blivit en av Stockholms mest populära stadsdelar, mycket tack vare det praktiska läget. Här bor du nära både Hammarbybacken och Nackareservatet, samtidigt som Södermalm bara är 3 kilometer bort. Dessutom har området allt som gör vardagen lite trevligare – som den charmiga kajen, flera caféer, butiker, restarauranger och olika träningsanläggningar.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
116
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Pris
5 795 000 - 6 195 000 kr
Våningar
6
Inflytt från
Inflyttningsklart

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

I Lugnet är det skönt att komma hem

I Lugnet möts du av trapphusets vackra ljusinstallationer som leder dig till den charmiga innergården med egen entré. En fin kontrast mot Sjöstadens intensiva omgivning.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket