Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1602, 2 Rum, 39 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Mysig tvåa nära sjömiljöer och naturpromenader

I din hemtrevliga tvåa har du nära till både naturupplevelser och stadsförbindelser. Du har en mysig balkong mot lummiga innegården och sällskapliga ytor i ditt vardagsrum med öppen planlösning.

Din tvåa på 39 kvadratmeter är välplanerad med en mängd smarta lösningar. Du har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet och klimatsmarta lösningar i ditt Marbodalkök. På balkongen mot innegården får du plats med middagsbordet under sommarhalvåret. Du har gott om utflyktsmål i närheten, som Hammarbybacken på vintern och sjöstadens många vattenmiljöer på sommaren.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar sociala ytor för bjudningar och hemmakvällar. Du har ett smakfullt kök från Marbodal med rymliga arbetsbänkar där vännerna kan hjälpa till med matlagningen. Middagsbordet ställer du i det öppna vardagsrummet, där du även får plats med soffan och soffbordet.

Balkong

Du har en mysig balkong som du når från sovrummet. Här finns fem kvadratmeter att möblera med middagsbord eller solstolar. Du har härliga solchanser hela kvällen.

Sovrum

Ditt sovrum har mysig utgång till balkongen och stora fönster för ljusinsläpp. Du får plats för dubbelsängen och nattygsbordet med utrymme över för läsfåtöljen. Du kan färgsortera slipsarna eller organisera finkläderna i dina tre garderober.

Badrum med tvättmaskin

Ditt ljusa helkaklade badrum har lättskött och stilren klinker. Rummet är välplanerat och ljust, med infällda spotlights, hörndusch och tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva.

Hall

Hallen ligger vid det öppna köket. Du har garderob och plats för kapphylla och sittkudden.

Hemfakta

Bostad
6-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket