Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1503, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Praktisk trea i familjevänligt kvarter

I ditt nya hem bor du nära vackra promenadstråk och förbindelser till stadslivet. Du har mysiga kvarterskaféer och aktiviteter för alla åldrar. Ditt nya hem är välplanerat och öppet.

Här bor du mitt i gröna Hammarby sjöstad. Du har en välplanerad lägenhet med ett ljust och öppet vardagsrum med utgång till den stora balkongen med kvällssol. Ditt klimatvänliga kök har öppen entré och plats för matbordet. Utanför porten finns kommunikationer som når slussen på en kvart och fina naturmiljöer för hela familjen.

Kök och vardagsrum

I ditt fina kök kan du bjuda in vännerna att hjälpa till med festmiddagen. Du har enkelt plats för flera kockar och utrymme kvar för matbordet. Dina energisnåla vitvaror från Electrolux är snyggt integrerade i Marbodals köksdesign. Det stora vardagsrummet har stora fönster och utgång till balkongen. Varma sommardagar kan du mysa i soffan med balkongdörren på glänt.

Balkong

Din balkong mäter tio kvadratmeter. Den avlånga designen gör plats för flera hörnor. Här kan du skapa växtplatsen och solplatsen, med sommarens matbord i mitten.

Sovrum 1 och 2

Dina sovrum ligger i varsin ände av lägenheten. Ditt största sovrum mäter 13 kvadratmeter och har tre garderober samt ett linneskåp. Den kvadratiska planlösningen gör plats för både dubbelsäng och nattygsbord. Det något mindre rummet är avlångt och har plats för enkelsängen och skrivbordet för läxläsningen. Här kan du skapa ett mysigt rum för barnen eller ett utmärkt gästrum med arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Ditt fina badrum är helkaklat med ljusa väggar och klinkergolv. Du har både tvättmaskin och torktumlare, snyggt dolda under bänkskivan. Infällda spotlights lyser upp rummet och hörnduschen tar lite utrymme för inredningsdetaljerna.

Hall

Din hall har garderob och väggyta för krokar och hatthyllor. På golvet kan du ställa skostället och sittplatsen.

Hemfakta

Bostad
6-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket