Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1102, 3 Rum, 77 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lyxig trea med två balkonger och spatiös klädkammare

Här är det enkelt att finna umgänge och ensamtid. Du och partnern kan dela upp er på varsin balkong eller duka upp lyxmiddagen i det öppna köket. De många förvaringslösningarna förenklar vardagen.

Välkommen till ett underbart välplanerat hem. Du har gott om sällskapliga utrymmen hemmavid och vid kvarterets många lokala mötesplatser. För shoppingfantasten finns en klädkammare som mäter nästintill lika många kvadratmeter som sovrummet den ligger vid. De två balkongerna ger två extra rum under sommaren.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar en social känsla i hemmet och ger det naturliga ljusinsläppet möjlighet att nå långt in i hemmet. Du har en mysig matplats vid köket och plats för ytterligare middagsplats i det stora vardagsrummet. Marbodalköket är smakfullt designat med stilrena arbetsbänkar och integrerad diskmaskin. Maten lagas på keramisk spishäll och förvaras i energieffektiv kyl och frys i full höjd.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger mäter fem kvadratmeter var. Båda har plats för matbord och två till fyra sittande. Här kan du också skapa två helt olika uterum, där det ena kan fungera som odlingsplats för kryddorna och det andra som sol – eller middagsplats.

Sovrum 1 med klädkammare

I ditt nya hem har du två lyxiga sovrum. Det större rummet har egen walk in closet där du har plats för fin- och fulkläder samt skidutrustning och flyttlådor. Här har du dessutom fönster som ger ljus till klädprovningen. Sovrummet har gott om plats för stor säng och två nattygsbord.

Sovrum 2

Ditt andra sovrum är något mindre men har egen utgång till en av balkongerna. Här kan du smita direkt ut på balkongen innan familjen har vaknat och läsa favoritboken. Du har gott om plats att skapa ett mysigt barnrum eller ett inbjudande gästrum med arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Ditt fina badrum har snygga spotlighters som lyser upp de ljusa kakelväggarna. Under en stilren arbetsbänk finner du både tvättmaskin och torktumlare med plats över för tvättkorgen. Du har en hörndusch som tar lite plats och två skåp för förvaring.

Hall

Din mysiga hall har garderob och väggyta för kapphyllan. På golvet kan du ställa skostället och sittkudden.

Hemfakta

Bostad
6-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
77 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket