Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1203, 3 Rum, 81 m²

1 planerad visning

Lev i hamnkvarter med balkong mot innergården

I ditt nya hem i Hammarby sjöstad har du nära till promenadstråk och sociala aktiviteter. I din härliga trea har du sällskapliga ytor och lugna sovrum. Den rymliga balkongen ger rymd under sommaren.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett stort vardagsrum och ett rymligt kök som passar för härliga middagar och festliga bjudningar. När du går ut på balkongen ser du ut över den lugna innergårdens planteringar och träd. Du har smarta lösningar i badrum och kök med energisnåla vitvaror och smarta materialval. Här lever du nära kulturella aktiviteter och naturupplevelsen, allt med city på bekvämt avstånd.

Vardagsrum och kök

Med vardagsrummet och köket har du 33 kvadratmeter för sällskapliga aktiviteter. I vardagsrummet får filmkvällens soffgrupp och soffbord enkelt plats, med perfekt avstånd till Tv:n på väggen. Ditt smakfulla kök har design från Marbodal och energieffektiva vitvaror från Electrolux. Du har rymlig förvaring i kyl och frys och härligt fönster mot kvarteret.

Balkong

Balkonger bjuder på ytterligare en social yta på tio kvadratmeter. Här kan du även njuta av lugn ensamhet med en kopp kaffe och värmande eftermiddagssol.

Sovrum 1 och 2

I ditt nya hem har du två sovrum. Det större bjuder på tre smarta garderober och ett praktiskt linneskåp. Här har du fönster mot grannskapet och gott om plats för dubbelsängen. I det mindre rummet har du fönster mot innergården vilket ger ett stilla intryck. Du kan skapa en härlig arbetshörna eller barnkammaren för familjens nytillskott.

Badrum med tvättmaskin

I ditt badrum lyser du upp den snygga arbetsbänken med infällda spotlights. Du har fint klinkergolv som är lätt att städa och ljusa helkaklade väggar. Tvättmaskinen och torktumlaren är praktiskt undangömda under bänkskivan. Hörnduschen tar minimalt utrymme.

Hall

I din hall har du en bra plats för jackhyllan eller sittkudden precis till vänster. Här finns också en garderob att förvarar ytterkläderna i.

Hemfakta

Bostad
5-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket