Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1102, 2 Rum, 39 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ytsmart tvåa med öppen planlösning och balkong

Här har du ett välplanerat hem med allt du kan tänkas behöva. Du har en trivsam balkong mot innergården och sällskapliga ytor i det öppna vardagsrummet med angränsande kök.

Du lever i ett av Stockholms bästa lägen med femton minuter till slussens stadspuls och sjöstadens naturområden. Ditt nya hem är öppet och ljust med en mysig balkong för sena kvällar med vännerna. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar sociala allmänna ytor som passar alldeles utmärkt för festliga bjudningar och filmkvällar.

Kök och vardagsrum

I det mysiga vardagsrummet kan du placera en stor soffa och krypa ned och betrakta den stillsamma utsikten över träd och buskar. Längre in har du ditt fina kök från Marbodal. Köket ligger precis vid hallen och har ordentliga bänkytor för festförberedelserna. Dina vitvaror från Electrolux är energisnåla och integrerade i köksdesignen.

Balkong

På den ytsmarta balkongen med utsikt över gårdsplanen får du plats med ett utebord och stolar till intima middagar eller ensamma morgonstunder med kaffe. Du har fint betonggolv som du kan matcha med grönska eller ljuskällor.

Sovrum

I ditt fina sovrum har du utgången till balkongen. Varma sommarkvällar kan du ställa upp balkongdörren och njuta av ljumna sommarbrisar i dubbelsängen. Du har två garderober och ett linneskåp.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet finns ljusa väggar och mörkt klinkergolv. Du har en ytsmart hörndusch och tvättmaskin och torktumlare. På den snygga bänkskivan fixar du tvätten när den är klar. Rummet lyser du upp med spotlights.

Hall

I hallen finns garderob och plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
5-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket