Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1001, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fyra med stor uteplats på lugnande innergård

I din nya fyra kan du trivas sommar som vinter. Du har en uteplats på hela 24 kvadratmeter med charmigt staket i olika vinklar. Inomhus finner du stora ytor för hemmakvällar och vintermiddagar.

Här bor du nära sommarens hamnpromenader och uteserveringar och vinterns kulturföreställningar och mysfika. I ditt nya hem har du ett öppet vardagsrum och ett socialt kök där du får plats med flera matlagningsintresserade vänner. Du har tre sovrum att dra dig tillbaka i och en underbar uteplats som vetter mot den lummiga bakgården.

Kök och vardagsrum

Ditt kök har plats för matbordet och plats för storartad matlagning. Du har köksdesign från Marbodal och energisnåla och toppmoderna vitvaror från Electrolux. När det är middagsrester från festmåltiden förvarar du dem enkelt i kyl och frys i full höjd. Ditt vardagsrum mäter 23 kvadratmeter vilket ger gott om plats för soffgruppen och soffbordet. Du har fönster mot den vackra innergården.

Uteplats

Med en uteplats på 24 kvadratmeter slipper du kompromissa. Här ka soldyrkaren ställa upp solstolen och hobbyodlaren starta nästa växtprojekt. Du har rogivande utsikt över träd och planteringar och plats för långbordet när det är dags för sommarens släktmiddag.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har fönster mot det myllrande kvarteret och tre garderober där du kan förvarar kläder och vinterjackor när våren gör intåg. Du får plats med dubbelsängen och skrivbordet kan du ställa i hörnet.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger mittemot varandra på varsin sida av vardagsrummet. De har båda fönster mot bakgården och flera garderober för förvaring. Rummen passar för allt från barnkammare till gästrum för långväga besökare.

Badrum med tvättmaskin

I ditt fina badrum med ljusa kakelväggar och stilrent klinkergolv har du både tvättmaskin och torktumlare. När det är dags för tvättiden sorterar du enkelt smutstvätten på den ovanliggande bänkskivan. Hörnduschen tar minimalt utrymme och ger plats för badrumslådor och extra förvaring.

Hall

I din långa hall har du plats för konst och inredningsdetaljer. Otympliga jackor hänger du i garderoben och i kapphyllan kan du hänga finkappan.

Hemfakta

Bostad
5-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket