Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1201, 3 Rum, 82 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Rymligt kök i hemtrevlig trea med balkong

I ditt nya hem får vännerna plats i köket när det är dags för matlagning. Du kan avnjuta middagen på den härliga balkongen i söderläge eller nere vid den soliga hamnen några minuter bort.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av öppna sällskapsytor och två lugna sovrum. Du har fönster i tre väderstreck och i ditt ljusa kök njuter du av två väderstreck. Balkongen på tio kvadratmeter passar utmärkt för morgonkaffet. När det är dags för utflykt har du kulturhus och hamnpromenader runt hörnet.

Vardagsrum och kök

I ditt stora kök har du smakfull köksdesign från Marbodal och ordentliga ytor för middagsförberedelserna. Matlådorna kan du förvara i kyl och frys i full höjd och i den integrerade diskmaskinen blir disken snabbt undanröjd. Vardagsrummet har stora fönster mot kvarteret och utgång till balkongen. Här kan du öppna balkongdörren när du vill ha frisk luft till helghänget i soffan.

Balkong

Din stora balkong har plats för middagsbordet och växterna. Här kan du odla dina egna kryddor eller duka upp brunchen till helgen. Med härligt läge åt sydväst.

Sovrum 1 och 2

I varsin ände av lägenheten finner du dina två sovrum. Det största rummet vetter mot innergården och har en snygg garderobsvägg där du enkelt organiserar kläderna. I det minder sovrummet kan du skapa barnrummet eller arbetshörnan. Här får du plats med skrivbord och enkelsäng, pryarna förvarar du i garderoben.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum med klinkergolv har du både tvättstuga och duschmöjligheter. Tvättmaskinen och torktumlaren drar minimalt med energi och har en praktisk arbetsbänk där du kan sortera tvätten. Hörnduschen är yteffektiv men om du vill kan du byta den mot ett badkar.

Hall

I den välkomnande hallen har du ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Du har ett linneskåp och ett städskåp som är integrerade i väggen och ett praktiskt utrymme för kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
4-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket