Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1601, 4 Rum, 101 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Ljust hörnläge och öppna ytor

Från sjätte våningen har du trivsamma utblickar med höjd att njuta av, och lägenhetens hörnplacering ger fönster åt tre olika håll. Här bor du i en ljus och öppen lägenhet i Hammarby Sjöstad.

Med fönster i två väderstreck och en balkong åt söder får du in ett naturligt ljus till hemmamiddagar och lata dagar. Vardagsrumsmattan ligger fint på ekparketten och köket får en egen hörna där bunkar och skärbrädor får gott om plats att breda ut sig på. Du har energieffektiva vitvaror i kök och badrum som ordnar med vardagsbestyren på klimatsmart vis. Hemmets tre sovrum låter lugn och ro få en egen avdelning.

Hall och klädkammare

Med en rymlig klädkammare i hallen finns en bra grund för hemmets förvaring. Du kan organisera och sortera eller snabbt städa undan inför oväntat besök. I hallen finns plats för ytterkläderna och välkomnande detaljer.

Kök och vardagsrum

Köksbänken ger generöst med arbetsyta i köket och kylen och frysen skapar en trivsam rundgång. I det öppna rummet kommer ljuset in från två håll. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till kvällens middag.

Balkong

I vardagsrummets ena hörn finns dörren som leder ut mot balkongen. Här kan du njuta av ett skönt söderläge högst upp i huset. På tio kvadratmeter finns plats för möblemang och växter i trivsam utomhusstil.

Sovrum 1, 2 och 3

Ett stort sovrum med gavelläge och två mindre med gott om förvaring – i sovrumdelen finns tre trivsamma sovrum för lugn och ro. Alla har hemmets ekparkett som bas för möblemangen och utblickar mot innergården.

Badrum och gästtoalett

De helkaklade väggarna möter ett stilrent och tåligt klinkergolv. Duschen är platssparande med sina vikväggar och placerad i ena hörnet. Längst andra väggen finns tvättmaskinen och torktumlaren redo när tvättkorgen är full. Den praktiska gästtoaletten i hallen delar badrummets eleganta design.

Hemfakta

Bostad
3-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket