Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1602, 2 Rum, 50 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Södervänd balkong högst upp i huset

Högst upp i huset finns din nya tvåa i Hammarby Sjöstad. Här får alla ytor ta sin välförtjänta plats och dina 50 kvadratmeter är smart planerade. Balkongen med söderläge ger ljus och rymd till hemmet.

Utanför dörren finns det trivsamma stadskvarteret och du har natur och friluftsliv inom räckhåll – här är det enkelt att både känna stadspulsen och få upp pulsen i motionsspåren. Innergården blir en lugn plats mitt i allt, och uppe i lägenheten finns dina egna trivsamma rum. Sommarens favoritplats blir den södervända och högt belägna balkongen på tretton kvadratmeter.

Hall

I hallen välkomnas du med fri sikt fram genom vardagsrummet och till balkongen. Den vänstra väggen kan prydas med krokar och hallspegeln, och den högra sidan ordnar med förvaringen.

Badrum

Att ha badrummet med dörr från hallen är smidigt både när du kommer hem och när du ska iväg. Rummet ät helkaklat med ett stilrent klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare och en praktisk hörndusch. Du har välplanerad förvaring för allt från tandborsten i spegelskåpet till tvättmedlet i skåpet över maskinerna.

Vardagsrum och kök

I rummet släpper fönstren och balkongens dörr in ljuset till stunderna hemma. Köket är stilrent utformat och utrustat med vitvaror som smälter in i köksdesignen och som är energisnåla för miljöns bästa. Soffan och matbordet kan få sällskap av annan trivsam vardagsrumsinredning.

Balkong

Balkongen finns nära till hands med dörr från vardagsrummet. De tretton kvadratmeterna i söderläge blir enkelt en sommarfavorit med trivsamma möblemang och växtligheter på sjätte våningen.

Sovrum

I sovrummet finns plats för tröjor och sängkläder i dubbla garderober. Du har utrymme för en bred säng på ekparketten där det är skönt att pusta ut framåt kvällen. Fönstret vetter mot balkongen.

Hemfakta

Bostad
2-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket