Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1501, 4 Rum, 97 m²

1 planerad visning

Hemtrevlig planlösning och södervänd balkong

Tre stora sovrum, ett öppet rum för matlagning och gemenskap, dubbla wc-rum och väl utplacerad förvaring – här finns plats för ett aktivt liv mitt i Sjöstaden.

Den södervända balkongen ger en trivsam miljö att njuta lite extra av när vädret tillåter. Regniga och lediga dagar kommer kvarterets kaféer och restauranger väl till pass för en trivsam och torr utflykt på lagom avstånd. Hemmets upplägg med en sovrumsdel för lugn och ro och en öppen gemenskapsdel låter vardagens olika delar breda ut sig.

Hall

Ekparkett, dubbla garderober och plats för kapphylla och skoställ samspelar till en trivsam hall. Här ligger sovrummen till vänster och det öppna vardagsrummet och köket till höger.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten ligger båda placerade mellan umgängesdelen och sovrumsdelen, så rummen finns alltid inom nära räckhåll. Kakelväggarna möter ett klinkergolv och ger en snygg och lättskött bas till rummen. I badrummet finns tvätthörnan med maskiner, förvaring och arbetsbänk. Här finns även duschen, eller utrymmet till badkaret om så önskas.

Kök och vardagsrum

Veckans matlagning tar plats i ditt nya kök. Köksbänken i vinkel ger utrymme att arbeta på, och väggen med kylen och frysen skapar en trivsam rundgång. Hällen är snyggt inbyggd i köksbänken och ugn och mikro placerade i ett högskåp. Alla dina vitvaror sköter sina sysslor mer så låg energiåtgång som möjligt. Vardagsrummet ger 19 kvadratmeter för umgänge, middagar, vila och lek.

Balkong

Vardagsrummet förstoras med en rymlig balkong. Här kan du njuta av höjden på femte våningen och det fördelaktiga söderläget.

Sovrum 1, 2 och 3

Oavsett vilket av sovrummen du väljer har du trivsam utsikt mot innergården när du drar undan gardinen på morgonen. I två av rummen väntar dubbla garderober och det tredje ger en garderobsvägg.

Hemfakta

Bostad
2-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket