Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1203, 3 Rum, 77 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Trivsamma ytor i Lugnet

I din välplanerade lägenhet finns både umgängesytor och plats för avskildhet. Planlösningen låter det sociala ta plats i det södervända gavelrummet, och åt andra hållet finns den lugna sovrumsdelen.

Klimatsmarta lösningar och smart planerade ytor är basen i din nya trea. Det ljusa gavelläget och den södervända balkongen skapar ljus och rymd och bidrar till lägenhetens härliga känsla. Du har gott om förvaring och hög standard i badrum och kök där dina nya vitvaror hjälper dig med vardagssysslorna med minimal energiåtgång. Utanför dörren väntar ett läge där city och natur finns inom räckhåll.

Hall

Garderober på båda sidorna av hallen ger dig smidig förvaring i praktisk utformning. Mittemot badrumsdörren finns utrymme för hatthyllan och skostället, och hallspegeln kan få sin plats på väggytan ett par steg in.

Badrum

I badrummet står du med snygga och lättstädade klinkerplattor under fötterna. Väggarna är helkaklade och ljusa. När tvätt står på schemat behöver du inte boka tid i en tvättstuga utan du kan bara vända dig till badrummets tvätthörna. Vill du behålla duschen som är standard får du plats med mer trivsam badrumsinredning, men du kan också välja till ett badkar om så önskas.

Sovrum 1 och 2

Hemma hos dig når parketten av ek in i alla rum och ger det stora sovrummet en vacker bas för den breda sängen. Här kan du spana ut mot kvarteret när du drar undan gardinen på morgonen. I ett av hörnen finns linneskåpet och i ett annat finns en garderob. Det mindre sovrummet delar en vägg med det större, och fönstren i hörnet ger ett skönt ljusinsläpp.

Kök och vardagsrum

Matlagning och umgänge får ta plats i det öppna gavelrummet med balkong. Köket består av en sida med bänkyta och en med högskåp. Gott om förvaring och klimatsmarta vitvaror blir grunden när du donar i köket.

Balkong

På tio kvadratmeter finns det utrymme att breda ut sig i den bekväma vilstolen en ledig dag och för att duka upp kaffestunder och middagar utomhus. Vintertid kan de trivsamma växterna bytas ut mot ljusslingor och annat vintertåligt pynt.

Hemfakta

Bostad
2-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
77 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket