Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1501, 4 Rum, 97 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Skön kvällssol på våning fem

I Hammarby Sjöstad kan du upptäcka nya promenadstråk, joggingrundor och lokala matställen utan att gå långt hemifrån. Hemma väntar en välplanerad fyra med västvänd balkong på femte våningen.

Från trapphuset kliver du in i en hall där ytterkläderna lämnas gott om plats längst den ena väggen. Den vänstra sidan är hemmets lugna del med tre sovrum på rad. Den högra delen är platsen för matlagning, umgänge, firande, lata stunder, hemmafix och att det där andra som gör köket och vardagsrummet till så viktiga platser. Det öppna rummet förlängs utåt med en balkong med skönt västerläge.

Hall

I hallen tas du emot av hemmets ekparkett som leder vidare mot de olika rummen. Förvaring finns till höger i dubbla garderober, och du har en perfekt plats för hatthyllan. Väggen mellan sovrummen kan med prydas av hallspegeln, trivsamma krokar och en och annan tavla.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet på 33 kvadratmeter är platsen för umgänge och matlagning, och med rummets utformning kan matlagningen enkelt just bli en del av umgänget. Fönstren släpper in ljuset över vardagsrummets yta och över hörnan där köket breder ut sig. Köket är smart planerat och rymmer energieffektiva vitvaror och gott om förvaring och arbetsyta.

Balkong

Plats att umgås utomhus utan att lämna hemmet finns på den egna balkongen. Den lättmöblerade ytan är vänd åt väster, och från våning fem har du även en trivsam höjd att njuta av.

Badrum och gästtoalett

De helkaklade väggarna möter klinkergolvet och ger en stilren och lättskött bas i båda rummen. Wc och tvättställ har du i dubbel uppsättning. Tvättmaskin, torktumlare, mer förvaring och dusch finns i badrummet. Om du drömmer om ett badkar finns det utrymme för den drömmen att bli uppfylld i ditt nya badrum. Och tack vara de dubbla wc-rummen kan du njuta av ett långt bad utan att riskera irriterande köbildning.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen tar plats på rad. Utformningen med förvaring i garderober, fönster ut mot innergården och stilren ekparkett är densamma i alla rum – en bra bas för sovrumsmöblemang av olika slag. Kanske blir det rummens storlek som avgör vilket du föredrar, eller kanske blir det placeringen i planlösningen som väger tyngst.

Hemfakta

Bostad
1-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Typ
4
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket