Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1403, 4 Rum, 101 m²

1 planerad visning

Välplanerad fyra med dubbelt gavelläge

Stilren utformning och praktiska lösningar är grundtonerna i din nya fyra på 101 kvadratmeter. Utanför dörren finns den lummiga innergården, och efter den tar Sjöstadens urbanitet och natur vid.

Rummens placering låter livet ta plats, och materialen ger hållbara och stilrena ytor. Ett öppet rum som bjuder in till gemenskap och en sovrumsdel med tre rum för lugn och ro ger en balans för hemmets olika funktioner. Du får in ljuset från två håll när du donar i ditt nya kök, och om vädret tillåter är den västvända balkongen den bästa platsen för kvällens middag.

Hall och klädkammare

I din nya hall finns gott om utrymme för en trivsam kroklist och hallspegeln. Hatthyllan kan få sin plats direkt till vänster, och därefter följer dörren in till den stora klädkammaren som blir en viktig del av förvaringen.

Vardagsrum och kök

I ditt ljusa och luftiga gavelrum väntar utrymme för sällskapliga möblemang av olika slag och för trivsam vardagsrumsinredning. Köket ät placerat i det ena hörnet och här får matlagningen en egen hörna samtidigt som dagens kock kan vara en del av samtalet i soffan. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva för miljöns och plånbokens skull, och de stilrena kökssnickerierna är hållbara och praktiska.

Balkong

Vardagsrummets umgängesvänliga yta förstoras med balkongens nio kvadratmeter. Under sommaren blir utrymmes signum grönskande växter, och under vintern får stämningsskapande ljusslingor ta över rollen.

Sovrum 1

Sovrummet i hörnet bredvid badrummet är det största av de tre rummen. På fjorton kvadratmeter ryms den breda sängen samtidigt som rummet fortfarande känns luftigt. Fönster åt två håll ger trivsamma utblickar och gott om ljus.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger på rad, och alla har fönster ut mot gården. I alla finns förvaring i garderober och hemmets ekparkett blir möblernas bas.

Badrum och gästtoalett

I badrummet sköts tvätten till vänster, och den högra sidan rymmer dusch, wc och tvättställ. Wc och tvättställ finns i dubbel upplaga hemma hos dig tack vara gästtoaletten. Båda rummen är elegant helkaklade och stilrent utformade.

Hemfakta

Bostad
1-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket