Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1302, 2 Rum, 50 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Västvänd tvåa i Hammarby Sjöstad

En öppen och ljus känsla väntar när du öppnar ytterdörren och kliver in i hallen. Du ser genom ditt vardagsrum och vidare mot den västvända balkongen. Din nya tvåa ligger mitt i Sjöstaden.

Ditt nya trapphus når du både från den trivsamma gatan utanför och från kvarterets innergård. Gården finns som en lugn och undangömd plats, alldeles intill stadspulsen. Välplanerade ytor, gott om förvaring och vitvaror i toppklass ger ett hem att trivas i på tredje våningen. Den lediga eftermiddagen kan du strosa ner till hamnen eller ta tvärbanan in till stan.

Hall

Den högra väggen ger utrymme för hallförvaringen. Här finns tre garderober på rad och plats för kapphyllan intill. Du kliver direkt in på hemmets vackra ekparkett som följer med genom alla rum.

Badrum

Hallens dörr åt vänster leder till rummet där dagen inleds och avslutas. Här har du ett luftigt och helkaklat rum för badrumsbestyr och tvätt. De energieffektiva tvätt- och torkmaskinerna är placerade under en praktisk bänk som ger arbetsyta och förvaringsplats.

Vardagsrum och kök

En öppen och ljus yta och ett stilrent och välplanerat kök ger tillsammans hemmets centrala del. Med ett trivsamt fönster intill köksbänken får du in ljuset direkt när du grejar med maten. Köket är utrustat med klimatsmarta vitvaror och du har gott om plats för husgeråd och annat.

Balkong

Vardagsrummet får en förlängning ut i friska luften med din nya balkong. Den lättmöblerade ytan på nio kvadratmeter blir enkelt en sommarfavorit på hemmaplan.

Sovrum

Framåt kvällen är dörren i vardagsrummets hörn platsen att snegla åt. Här bakom finns sovrummet med plats för den breda sängen och annan rogivande inredning. Med två garderober i en hörnet får du hjälp med förvaringen.

Hemfakta

Bostad
1-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket