Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1201, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats för umgänge och egentid i Lugnet

Ett, två, tre sovrum på rad, dubbla wc-rum och en öppen umgängesvänlig del med balkong – välkommen till en välplanerad fyra med plats för livets olika delar.

I Hammarby Sjöstad bor du granne med både stad och natur. Din nya innergård ger en lummig utomhusmiljö direkt utanför dörren, och hemma har du en rymlig balkong i västerläge. Fyrans utformning ger dig en avkopplande del där sovrummen vetter mot den lugna innergården, och en social del där fönstren och balkongen vetter mot gatan och stadslivet utanför.

Hall

Plats för ytterkläder i utrymmet till höger, plats för dammsugaren i städskåpet, och en praktisk garderob däremellan – välkommen till din nya hall. Ekparketten vilar under fötterna och följer med in i sovrummen och det öppna rummet.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum blir en uppskattad detalj när många är hemma samtidigt. Den lilla gästtoaletten i hallen och badrummet längre in i lägenheten är helkaklade och stilrent utformade. I badrummet finns tvättmaskinen och torktumlaren som ordnar med tvättbestyren.

Vardagsrum och kök

Med bänkyta i vinkel vilar ditt nya kök i det öppna rummet. Skålar, karotter och matvaror får generöst med utrymme på bänkarna och du har energieffektiva vitvaror som utgångspunkt för matlagningen. Vardagsrummets yta blir platsen för lediga stunder i soffan och trivsamt umgänge.

Balkong

Nio kvadratmeter ger en trivsam utemiljö på hemmaplan. Här smakar sommarens måltider extra gott i sällskap av gröna växter, och vintertid kan ytan prydas med slingrande ljusslingor.

Sovrum 1, 2 och 3

Tre sovrum i olika storlek ligger på rad i lägenhetens sovrumsdel. Fönstren vetter mot gården och garderober för förvaringen finns i alla.

Hemfakta

Bostad
1-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Typ
4
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket