Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Visningslägenhet i Kvarnbyterrassen

Kika in i Kvarnbyterrassen

Nu står den första etappen av Kvarnbyterrassen i Göteborg klar. För att visa exempel på hur en färdig bostad i projektet kan se ut har våra inredningskoordinatorer tillsammans med en stylingbyrå inrett en av lägenheterna.

 

Mix av Classic och Modern

I Kvarnbyterrassen skapas just nu helt nya hem med vacker utsikt över Mölndal i Göteborg. Bostäderna består till största del av ettor och tvåor med luftiga och öppna planlösningar mellan vardagsrum och kök. Stilen som har valts i just den här lägenheten är en blandning mellan våra inredningsstilar Classic och Modern.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_livingroom580x380.jpg
siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_hall580x380.jpg

 

Första intrycket, och andra

Hallen har fått ett mörkt klinkergolv som bryter av mot det ljusa i resten av lägenheten. Att välja klinker i hallen ger inte bara ett snyggt första intryck. Det är dessutom enkelt att hålla rent och är väldigt slitstarkt, så det tål att tittas på under många år framöver. Klinkergolvet är ett tillval och finns kanske inte tillgänglig för alla våra bostäder. Parkettgolvet och listerna som ligger i alla rum är standard som ingår i båda våra stilval.

Kök i klassisk stil

I köket kommer alla val från stilen Classic som har en genomgående ljus bas. Köksluckorna heter ”Form vit” och bänkskivan är i ljus furulaminat som går fint ihop med det liggande kaklet i en matt vit kulör.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_kakel380x380.jpg

Matt kakel i vitt ger en mjuk känsla.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_bankskiva380x380.jpg

Ljus bänkskiva som smälter in i köket.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_koksluckor380x380.jpg

Vita köksluckor i en klassisk stil.

Matta ytor i badrummet

När man kliver in i badrummet möts man av ett matt klinkergolv i svart som kommer från stilen Modern. Här har det kombinerats med ett liggande kakel i vitt som även detta är matt för att ge en mjuk känsla. Kaklet ingår i stilen Classic. Tvättmaskin och torktumlare (A++) ingår i alla badrum.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_bathroom580x380.jpg

Matt svart klinker möter vitt kakel.

siteassets/bonavaproj-interiors/kvarnbyterrassen_bathroom2_580x380.jpg

Tvättmaskin och torktumlare ingår i alla badrum.

Mer om att köpa nytt och inspiration