Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningslägenhet i Kvarnbyterrassen

Nu står den första etappen av Kvarnbyterrassen i Göteborg klar. För att visa exempel på hur en färdig bostad i projektet kan se ut har våra inredningskoordinatorer tillsammans med en stylingbyrå inrett en av lägenheterna.

 

Mix av Classic och Modern

I Kvarnbyterrassen skapas just nu helt nya hem med vacker utsikt över Mölndal i Göteborg. Bostäderna består till största del av ettor och tvåor med luftiga och öppna planlösningar mellan vardagsrum och kök. Stilen som har valts i just den här lägenheten är en blandning mellan våra inredningsstilar Classic och Modern.

 

Första intrycket, och andra

Hallen har fått ett mörkt klinkergolv som bryter av mot det ljusa i resten av lägenheten. Att välja klinker i hallen ger inte bara ett snyggt första intryck. Det är dessutom enkelt att hålla rent och är väldigt slitstarkt, så det tål att tittas på under många år framöver. Klinkergolvet är ett tillval och finns kanske inte tillgänglig för alla våra bostäder. Parkettgolvet och listerna som ligger i alla rum är standard som ingår i båda våra stilval.

Kök i klassisk stil

I köket kommer alla val från stilen Classic som har en genomgående ljus bas. Köksluckorna heter ”Form vit” och bänkskivan är i ljus furulaminat som går fint ihop med det liggande kaklet i en matt vit kulör.

Matt kakel i vitt ger en mjuk känsla.

Ljus bänkskiva som smälter in i köket.

Vita köksluckor i en klassisk stil.

Matta ytor i badrummet

När man kliver in i badrummet möts man av ett matt klinkergolv i svart som kommer från stilen Modern. Här har det kombinerats med ett liggande kakel i vitt som även detta är matt för att ge en mjuk känsla. Kaklet ingår i stilen Classic. Tvättmaskin och torktumlare (A++) ingår i alla badrum.

Matt svart klinker möter vitt kakel.

Tvättmaskin och torktumlare ingår i alla badrum.

Mer om att köpa nytt och inspiration