Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En tvåa i Hammarby Sjöstad

Visningstvåan i Hammarby Sjöstad präglas av ljus och rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en luftig känsla. Och det stora fönstret i vardagsrummet släpper in gott om ljus. Lägenheten är inredd i trendigt rosa i kombination med lugnande grönt, vilket bidrar till en både modern och avslappnad känsla.

En tvåa på 39 kvadrat

Visningstvåan i Hammarby Sjöstad har gott om smarta förvaringslösningar. Allt ifrån soffan som förvandlas till en säng och sängen som även är klädförvaring. Hela lägenheten andas yteffektivitet. Här finns inga onödiga dödutrymmen. Från både vardagsrum och balkong kan du njuta av utsikten över Hammarby Sjöstad.

Vardagsrum med utsikt

Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns större än sina 39 kvadrat. Från fönstret och soffan har du en vidunderlig utsikt över takåsarna. Här sitter man gärna om kvällen och ser solen sänka sig ner bakom huskropparna. Fäll ner armstödet och vips har soffan förvandlats till en gästsäng och vardagsrummet till ett gästrum. Ytterligare smart förvaring finns i form av en hylla under sitsen. Perfekt för böcker, tidningar och småprylar.

Kök i klassisk stil

Med ett kök i klassisk stil är du aldrig fel ute. De enkla rena linjerna ger ett tidlöst intryck och en avskalad bas för din personliga inredning. Diskmaskinen är gömd bakom en lucka vilket bidrar till en enhetlig känsla. Köket är placerat längs en vägg med gott om både över- och underskåp. I visningstvåan har förvaringsutrymmet ökats på ytterligare med ett vitrinskåp som sväljer både servis och snygga inredningsdetaljer. Här samlas vännerna gärna och lagar mat tillsammans eller umgås över en kopp te.  

Sovrum med smart förvaringslösning

Sovrummet om nio kvadrat har gott om förvaring i form av garderober. Men man kan aldrig få för mycket förvaring. Och på en liten yta behövs smart förvaring. Här är sängstommen både säng och klädhängare i ett. Stommen på höga ben gör det även möjligt att skapa förvaring under sängen. Där får flera lådor gott och väl plats.

Mysig balkong

Från sovrummet kommer du ut på balkongen. Rottingmöblen inbjuder till att sätta sig och njuta av dagens första kopp kaffe. Med sina fem kvadrat är det här ett härligt extrarum. Här råder en spännande kontrasten mellan den  varma rottingmöbel mot kall, hård puts och betong. Matta, gröna växter och belysning förstärker balkongens rumsliga karaktär. Och skapar en känsla av inne utomhus. Här finns även utrymme för gröna fingrar i form av planteringsbord och pallkragar.

Lägenhetens planlösning

Visningslägenheten i Lugnet är en av grannskapets tvåor. Sovrummet ligger privat placerat i den inre delen av lägenheten med utblick över balkongen. Kök och vardagsrum har social öppen planlösning perfekt umgänge.

Om du vill veta vilka material som ingår när du köper en lägenhet i Lugnet kan du kontakta Mathias Skrzeczynski som är ansvarig säljare på mathias.skrzeczynski@bonava.com. Har du redan köpt en lägenhet av oss är det din inredningskoordinator som berättar vad som ingår och hjälper dig med dina val. Vi reserverar oss för eventuella skillnader mellan vilka tillval som är möjliga att göra i våra olika grannskap.

Det finns fortfarande lägenheter kvar i  Lugnet i Hammarby Sjöstad. Här kan du läsa mer om grannskapet och se vilka hem som finns kvar. Vill du kolla på fler av våra grannskap i Stockholm kan du gå till Nyproduktion Stockholm.