Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lilla Sköndal

Plats

Lilla Sköndal

Lilla Sköndal i Stockholm

Beskrivning

Lilla Sköndal i Stockholm

Oslagbart läge med natur och badplatser på promenadavstånd. I Lilla Sköndal bor du på cykelavstånd från Farsta centrums butiker och närservice och på smidigt bussavstånd från Stockholm city.

Bo vid Flatens naturvårdsområde med promenadavstånd till sjön Drevviken. När du hittar ett hem i Lilla Sköndal erbjuds du en mängd av aktiviteter sommar som vinter. Till Drevviken kan du ta med familjen på badutflykt under sommarmånaderna. När viken fryser till is blir den en perfekt skridskobana för friluftsfantasten. När vardagsinköpen kallar kan du ta dig till Sköndals centrum med mataffär, apotek och bibliotek. Större inköp gör du i Farsta centrum eller i Sickla. Annars kan du alltid ta dig till Stockholms innerstad som du når på en kvart med buss.

Bilder
Området
  • Service och shopping

    På kort promenadavstånd mot Skarpnäck ligger ett välsorterat och nyrenoverat Hemköp med väldigt trevlig personal under butikchef Markus trygga ledning. Ytterligare Hemköp finns i Sköndals Centrum där man även hittar bland annat apotek, vårdcentral, tobaksaffär med postombud och bibliotek. Farsta Centrum och Sickla, båda med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. På båda ställen finns även olika gymaktörer och i Sickla dessutom ett inomhusklättercenter.

  • Natur och fritid

    Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

Fakta om närområdet
30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat