Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1701, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ljus trea högst upp i huset

På våning sex finner du din nya miljövänliga trea. Du har en stor balkong som släpper in ljus och kvällssol till dina sociala ytor i vardagsrum och kök.

Din mysiga trea har smarta lösningar snälla mot både plånbok och natur. Det mysiga naturliga ljuset når in i lägenhetens alla hörn tack vare hemmets höga position. Den stora balkongen skapar en extraplats att njuta av när vädret tillåter. Under regnigare dagar finns gott om aktiviteter i kvarteret, med allt från kulturföreställningar till restauranger och kaféer.

Kök och vardagsrum

Den öppna entrén mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. I vardagsrummet har du en solig plats för lässtudent i soffan eller filmkvällen med vännerna. Köket har designlösningar från Marbodal och massa smarta lösningar för miljön. Vitvarorna drar minimalt med energi och fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen har plats för många matlådor.

Balkong

Med en balkong på tio kvadratmeter har du plats för middagsbord och stolar eller blomrabatter och solstolar. Du har härligt västerläge som ger sol till mysiga middagar och lugna stunder med ensamtid.

Sovrum

Dina två sovrum har spatiös förvaring i flera garderober och bra utrymme för sängar och inredning. Det större rummet vetter mot grannskapet och öppna ytor och har plats för dubbelsängen. Det mindre rummet passar som extrarum eller krypin för barnen, med fönster mot innegården.

Badrum med tvättmaskin

Ditt ljusa badrum har vita kakelväggar och infällda spotlights. Klinkergolvet är lättskött och hörnduschen är ytsmart. Under den praktiska arbetsbänken finner du både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också plats för tvättkorgen.

Hall

I hallen har du garderob och väggyta för krokar och hatthyllor. På golvet kan du ställa skohylla och stolen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
6-1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket