Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1603, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hörnlägenhet med spatiös balkong

Din mysiga trea ligger högt upp i huset med trivsamt hörnläge. Du har en stor balkong mot gårdsplanen och stora fönster som ger naturligt ljusinsläpp.

I din hemtrevliga trea har du genomgående smarta materialval, med vacker ekparkett och energisnåla vitvaror. Du har sällskapliga ytor när vännerna är på besök och härliga sovrum för lugna familjekvällar. På den högt belägna balkongen finns underbara ytor för sena middagar i solnedgången. Ditt kvarter är familjevänligt och naturskönt med bra kommunikation med tvärbana, buss och båt.

Kök och vardagsrum

Mellan kök och vardagsrum har du en öppen entré som ger ljus, samtidigt som rummen är tillräckligt avskilda för att skapa lugn och ro. Vardagsrummet har plats för soffan och bordet, med härlig utgång till balkongen. Köket har skåp och luckor i design från Marbodal och vitvaror från Electrolux som drar minimalt med energi. Du har plats för middagsbordet och generösa arbetsytor för avancerad matlagning.

Balkong

Med tio kvadratmeter finns alla möjligheter för inredning på denna balkong. Du har plats för middagsbord och stolar eller blomrabatter och solstolar. I soligt västerläge.

Sovrum

Dina två sovrum har spatiös förvaring i flera garderober och bra utrymme för sängar och inredning. Det större rummet vetter mot grannskapet och öppna ytor och har plats för dubbelsängen. Det mindre rummet passar som extrarum eller krypin för barnen, med fönster mot innegården.

Badrum med tvättmaskin

Ditt ljusa badrum har vita kakelväggar och infällda spotlights. Klinkergolvet är lättskött och hörnduschen är ytsmart. Under den praktiska arbetsbänken finner du både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också plats för tvättkorgen.

Hall

I hallen har du garderob och väggyta för krokar och hatthyllor. På golvet kan du ställa skohylla och stolen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
6-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket