Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1601, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härligt hem med praktiska stadsförbindelser

Din trea är öppen och ljus. Du bor minuter från Hammarby sjöstads myllrande stadsliv och femton minuter från Slussens puls. På den stora balkongen kan du betrakta solnedgången.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett öppet vardagsrum med stora fönster mot innegården. Du har en balkong på tio kvadratmeter som passar utmärk för släktmiddagar och kräftskivor med vännerna. I kök och badrum finns klimatsnälla vitvaror i samtida design. Ditt nya kvarter bjuder på en mängd olika kommunikationsmöjligheter och vackra naturmiljöer.

Kök och vardagsrum

Ditt Marbodalkök har plats för flera vänner. Du har bra golvyta för matbordet och generösa arbetsbänkar för den gemensamma matlagningen. De energisnåla vitvarorna från Electrolux är integrerade i den smakfulla designen från Marbodal. Ditt stora vardagsrumsfönster släpper in ljus till dina sociala ytor. Du har plats för myskvällens soffgrupp och söndagsmorgonens läshörna.

Balkong

På tio kvadratmeter finns en balkong med många inredningsmöjligheter. Du får plats med långbordet för festliga bjudningar och solstolen för lugna dagar. Här har du goda solchanser från eftermiddag till kväll.

Sovrum

De två sovrummen har bra förvaring och rogivande utsikt från fönstren. Det större rummet har utsikt över kvarteret och tre garderober för finbyxor och myströjor. Du har plats för dubbelsäng och sängbord. Det mindre rummet vetter mot gårdens träd och växtlighet och passar som barnkammare. Här kan du ställa enkelsängen och skrivbordet.

Badrum med tvättmaskin

Ditt ljusa badrum har vita kakelväggar och infällda spotlights. Klinkergolvet är lättskött och hörnduschen är ytsmart. Under den praktiska arbetsbänken finner du både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också plats för tvättkorgen.

Hall

I hallen har du garderob och väggyta för krokar och hatthyllor. På golvet kan du ställa skohylla och stolen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
6-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket