Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1502, 2 Rum, 39 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Balkong med kvällssol i trivsam tvåa

Ditt härliga hem bjuder på sociala ytor och mysiga platser för eftertanke och lugn. Du har en mysig balkong i västerläge och öppen planlösning i kök och vardagsrum.

Din nya tvåa har ett stor vardagsrumsfönster som släpper in naturligt ljus till kök och hall. Du har samtida vitvaror och vacker ekparkett i hemmet. Din balkong vetter mot den lugna innegården och i det angränsade sovrummet finns bra förvaringsmöjligheter. Slussens stadspuls når du på femton minuter och en kort promenad i kvarteret når både vattenmiljöer och kvarterskaféer.

Kök och vardagsrum

Ditt smakfulla kök från Marbodal har rymliga bänkskivor och klimatsmarta vitvaror från Electrolux. Du lagar mat med den stilrena keramiska spishällen och eftermiddagen får du snabbt undan disken i den integrerade diskmaskinen. I vardagsrummet har du enkelt plats för middagsbordet och den generösa soffan med soffbord. Du har stora fönster mot gården.

Balkong

Din balkong på fem kvadratmeter har skyddande väggar för blåsiga vårkvällar. Du har plats för ett matbord med flera vänner. Här njuter du av solnedgången lagom till sommarmiddagen.

Sovrum

Ditt sovrum ligger intill balkongen och ger en lugn plats att dra sig tillbaka i. Dubbelsängen och läsfåtöljen får du lätt plats med. Kläderna organiseras i garderoberna som står undangömda i hörnet.

Badrum med tvättmaskin

Ditt ljust helkaklade badrum har lättstädad klinker och hörndusch. Du har energieffektiv tvättmaskin och torktumlare som står dolda under en smakfull bänkskiva för tvätthanteringen.

Hall

Hallen ligger vid det öppna köket. Du har garderob och plats för kapphylla och sittkudden.

Hemfakta

Bostad
6-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket