Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1501, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ät middag med solnedgången som sällskap

På din stora balkong kan du avnjuta festmiddagen med kvällssol. Du har ett öppet vardagsrum där du kan organisera spelkvällen och smarta lösningar för vardagen.

I ditt nya hem lever du klimatsmart med gott om vardagsförenklande lösningar som tvättmaskin i badrummet och förvaring i sovrum och hall. Du har sociala ytor inomhus och utomhus med ett stort vardagsrum och en underbar balkong med kvällssol. Utanför porten har du ditt nya kvarter med gott om gemensamma mötesplatser och restauranger och kaféer.

Kök och vardagsrum

Marbodalköket har stilrena och lättmatchade designlösningar med keramisk spishäll och integrerad diskmaskin. Fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen är, likt resten av vitvarorna, energisnåla och samtida. Du har plats för matbordet och fönster mot öppna vidder. Vardagsrummet är stort och öppet med gott om plats för flera soffgrupper.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong i avlång design. Här får du plats med långbordet eller solstolarna när du vill njuta av värmen från kvällssolen. På tio kvadratmeter finns plats för det mesta.

Sovrum 1 och 2

De mysiga sovrummen har snygg och praktisk förvaring i flera garderober. Det större sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och tillhörande sängbord. I det lite mindre sovrummet har du avlång design som ger plats för två enkelsängar för barnen eller bäddsoffa och skrivbord till extrarummet.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en praktisk hörndusch som ger plats för extra skåp och toalettbord. Du har tvättmaskinen och torktumlare som står undangömda under en stilren bänkskiva. Förvaring för hygienartiklar finns i skåpen vid handfatet.

Hall

Din hall välkomnar gäster direkt in till hemmet. Ytterkläderna kan du hänga av dig i garderoben eller i utrymmet bredvid där kapphyllan passar perfekt.

Hemfakta

Bostad
6-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket