Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

6-1403, 3 Rum, 81 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Välplanerad trea med solig balkong

Denna härliga trea har gott om smarta och praktiska lösningar. Du har en underbart rymlig balkong med sol från eftermiddag till kväll och stora fönster som släpper in solljuset i hemmet.

I din nya trea lever du ett miljövänligt och enkelt liv med klimatsmarta lösningar och bra förvaring i sovrum och hall. Du har ett öppet vardagsrum med öppen entré till köket från Marbodal. Din balkong mäter tio kvadratmeter och vetter mot innegården. Ditt nya kvarter har mysiga kaféer och restauranger och goda kommunikationer till city.

Kök och vardagsrum

Marbodalköket har stilrena och lättmatchade designlösningar med keramisk spishäll och integrerad diskmaskin. Fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen är, likt resten av vitvarorna, energisnåla och samtida. Du har plats för matbordet och fönster mot öppna vidder. Vardagsrummet är stort och öppet med gott om plats för flera soffgrupper.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong i avlång design. Här får du plats med långbordet eller solstolarna när du vill njuta av värmen från kvällssolen. På tio kvadratmeter finns plats för det mesta.

Sovrum 1 och 2

De mysiga sovrummen har snygg och praktisk förvaring i flera garderober. Det större sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och tillhörande sängbord. I det lite mindre sovrummet har du avlång design som ger plats för två enkelsängar för barnen eller bäddsoffa och skrivbord till extrarummet.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en praktisk hörndusch som ger plats för extra skåp och toalettbord. Du har tvättmaskinen och torktumlare som står undangömda under en stilren bänkskiva. Förvaring för hygienartiklar finns i skåpen vid handfatet.

Hall

Din hall välkomnar gäster direkt in till hemmet. Ytterkläderna kan du hänga av dig i garderoben eller i utrymmet bredvid där kapphyllan passar perfekt.

Hemfakta

Bostad
6-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Månadsavgift
3 728 kr
Pris per m²
59 198 kr
Pris
4 795 000 kr
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket