Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1302, 2 Rum, 39 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Social och välplanerad tvåa med balkong

I ditt nya hem har du ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. Du har en inbyggd balkong och ett mysigt sovrum för lugna hemmakvällar. På femton minuter når du stadspulsen.

Välkommen till ett sällskapligt och trivsamt hem. Här finns klimatsmarta lösningar i det sociala köket och en härlig balkong som blickar ut över bakgårdens planteringar. Du har gott om förvaringslösningar och genomgående ekparkett. I Hammarby Sjöstad bor du nära löpspår och kajplatser, med livliga Slussen femton minuter bort.

Kök och vardagsrum

I ditt öppna vardagsrum kan du ställa soffan och middagsbordet. Du har ett stort fönster som släpper in naturligt ljus till morgontidningen. Marbodalköket har stilrent och lättmatchad design och smarta förvaringslösningar. Maten tillagas energisnålt på den keramiska spishällen och disken fixas snabbt i den integrerade diskmaskinen.

Balkong

Din balkong på fem kvadratmeter har vindskydd då den är inbyggd i huset. Du har plats för middagsplatsen till sommaren och solstol till varma dagar.

Sovrum

Från balkongen kommer du in till ditt nya sovrum. Här kan du krypa ned i dubbelsängen med balkongdörren öppen eller färgsortera kläderna i de två garderoberna.

Badrum med tvättstuga

I ditt ljust helkaklade badrum har du tvättmaskin och torktumlare med bra ytor för klädsortering. Du har en smakfull arbetsbänk som du lyser upp med spotlighters. Här finns även har klinkergolv och hörndusch.

Hall

Din hall i köket har plats för krokar och hyllor samt en garderob där du kan hänga undan otympliga vinterjackor.

Hemfakta

Bostad
6-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
Typ
2
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket