Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1301, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lugn trea med balkong i myllrande sjöstaden

Från din balkong på tio kvadratmeter ser du ut över innergården som kvarteret Lugnet är döpt efter. Du har härliga utrymmen för hemmakvällar och folkliga umgängesaktiviteter några minuter bort.

I ditt stora vardagsrum kan du anordna spelkvällen eller varva ner med favoritboken. Du har ett klimatvänligt och rymligt kök för matförberedelserna och en underbar balkong att avnjuta middagen på. I badrummet finns tvättmöjligheter och i sovrummen finns förvaring för klädfantasten. Ditt nya kvarter bjuder på allt från kulturföreställningar på Dieselverkstaden till promenadstråk i naturmiljö.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns plats för en eller två soffor. Du har bra ytor för TV eller konst och stort fönster mot innergården. Marbodalköket har ljust design och moderna vitvaror. Du lagar maten energisnålt på keramisk spishäll. Diskmaskinen är integrerad i den generösa arbetsbänken och kyl och frys finns i full höjd.

Balkong

På tio kvadratmeter finns plats för det mesta. Här kan du ställa solstolarna eller blomrabatterna och ändå ha plats över för utesoffan eller middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett finns tre garderober och ett linneskåp för organisering av kläderna. Färgsortera slipsarna eller packa in oanvända vinterkläder när våren gör intåg. Du har plats för dubbelsäng och sängbord. I det något mindre sovrummet som vetter mot innergården.

Badrum med tvättmaskin

Under din smarta arbetsbänk finner du tvättmaskinen och torktumlaren. Vid utrymmet har du även plats för tvättkorgen. Hörnduschen är ytsmart och i de två skåpen vid handfatet kan du ställa schampo och hygienartiklar. Det helkaklade badrummet har stilrent klinkergolv.

Hall

Din hall har förvaring i garderoben och plats för kapphyllan i utrymmet bredvid. Den välkomnar gäster in till ditt nya hem med en öppen entré och härligt ljus.

Hemfakta

Bostad
6-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket