Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1203, 3 Rum, 81 m²

1 planerad visning

Citynära trea med balkong och tvättmöjligheter

I ditt nya hem finner du massa smarta lösningar. Du har egen tvättmaskin i badrummet och smakfull förvaring. På balkongen har du tio kvadratmeter för odlingsprojektet eller middagen med vännerna.

Du kliver in i en välplanerad hallkorridor som mynnar ut i ett rymligt vardagsrum med angränsande kök. Här njuter du av sociala ytor som du enkelt kan mysa till när det är dags för ensamtiden. Din nya trea ligger mitt i Hammarby sjöstad med närhet till båten över till Södermalm och tvärbanan till Gullmarsplan. Du har kulturaktiviteter och mysiga restauranger och kaféer runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Ditt avlånga vardagsrum är rymligt och ljust. Du har genomgående ekparkett som sträcker sig genom hemmet och gott om plats för soffgruppen till hemmamyset. I ditt kök har du smarta och snygga designlösningar från Marbodal. Här kan du ställa matbordet där gästerna kan vänta med ett glas vin när du förbereder grytan på den keramiska spishällen. Resterna förvaras i den stora kylen eller frysen.

Balkong

Med en balkong på tio kvadratmeter kan du ställa till med sommarfest för vännerna. Här kan du också odla tomatplantor eller njuta av morgontidningen med en kopp kaffe. Du har plats för bord, stolar och solstol.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum har smarta förvaringslösningar dolda bakom dörrarna för att du ska kunna få plats med stora sängar och härliga designdetaljer. I det största rummet har du fönster mot kvarteret, tre garderober och ett linneskåp. Det minder rummet har två garderober och vetter mot innergården.

Badrum med tvättmaskin

Tvättmaskinen och torktumlaren står under en bänkskiva där du kan ställa prydnaderna eller vika kläderna. Du har även plats för tvättkorgen under skivan. Hörnduschen är yteffektiv och i de två skåpen vid handfatet kan du förvara allt nödvändigt. Badrummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall

Din hall har förvaring i garderoben och plats för kapphyllan i utrymmet bredvid. Den välkomnar gäster in till ditt nya hem med en öppen entré och härligt ljus.

Hemfakta

Bostad
6-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket