Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1202, 2 Rum, 39 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ytsmart tvåa med eftermiddagssol på balkongen

I denna tvåa är det lätt att känna sig hemma. För hemmaräven finns ett välplanerat vardagsrum för lugna hemmakvällar och för festfixaren finns balkong för vinkvällen och kök för festmiddagen.

Välkommen till ditt nya hem. Du har genomgående ekparkett och både balkong och fönster vetter mot den lugna innergården. Du har öppen planlösning som skapar en social känsla till hemmet samt ger det naturligt ljuset en möjlighet att nå långt in i lägenheten. När du ska ut på upptäcktsfärd finns löputmaningen på Hammarbybacken och hamnpromenader längsmed Hammarby sjö.

Kök och vardagsrum

Det öppna vardagsrummet har ett stort fönster och plats för soffan till myskvällen. Här kan du även ställa middagsbordet. Ditt Marbodalkök har skåp och luckor i design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux. Du har en stilren keramisk spishäll och en snyggt integrerad diskmaskin.

Balkong

Den mysiga balkongen har härligt vindskydd. Här kan du ta en kopp te under filten medan höstvindarna viner. Under sommarhalvåret är det den perfekta middagsplatsen, med fem kvadratmeter för bord och stolar för fyra sittande.

Sovrum

Ditt sovrum är ytsmart och mysigt. Du har två garderober och ett linneskåp där du kan färgsortera skjortorna och få undan oanvända sängkläder. Du har plats med dubbelsängen och ett litet skrivbord.

Badrum med tvättstuga

Ditt helkaklade badrum har klinkergolv och hörndusch. Rummet lyser du upp med infällda spotlights och tvätten blir snabbt avklarad med din egen tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Din hall ligger i köket. Här har du plats för krokar och hyllor samt en garderob där du kan hänga undan buffliga jackor.

Hemfakta

Bostad
6-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket