Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1201, 3 Rum, 81 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lev med sjömiljöer och stadspuls som granne

I ditt hem lever du minuter från hamnkaféer och båtar över till trendiga Södermalm. I din nya trea har du gott om sociala ytor sommar som vinter och klimatsmarta lösningar för den medvetna familjen.

På din stora balkong kan du anordna kräftskivan eller sensommarmiddagen. Inne i lägenheten finns spatiöst vardagsrum med öppen entré in till det miljösnälla köket. Du har två härliga sovrum för lugn och ro och ett ljust badrum med tvättmaskin och torktumlare. I Hammarby sjöstad finns gott om aktiviteter och när du vill bege dig till stadspulsen finns båtar, tvärbana och bussar.

Kök och vardagsrum

Ditt Marbodalkök har plats för ett bord med flera sittande. Här kan du betrakta soluppgången genom det stora fönstret medan du äter frukost. Du har generösa ytor för middagsförberedelserna och stor kyl och frys som drar minimalt med energi. Din snygga köksdesign, med integrerad diskmaskin och keramisk spishäll, kommer från Marbodal. I ditt stora vardagsrum har du plats för soffan och fåtöljerna. Du kan placera soffgruppen vid fönstret mot innergården eller längre in i rummet.

Balkong

Med en balkong på tio kvadratmeter är det enkelt att bjuda hem på fest. Du har plats för långbordet till storartade bjudningar och när du spenderar en lugn kväll hemmavid kan du ställa ut mysfåtöljer och dricka kvällsteet med utsikt över innergården.

Sovrum 1 och 2

Du har två mysiga sovrum. Det större mäter 13 kvadratmeter och vetter mot kvarteret. Du har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Det något mindre rummet mäter elva kvadratmeter och har fönster mot den lummiga innergården.

Badrum med tvättmaskin

I ditt duschrum har du din egen tvättstuga. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en stilren bänkskiva där du kan ställa prydnader och vika de rena kläderna. Här finns också en praktisk hörndusch och förvaring vid handfatets två skåp. Rummet har spotlights, ljusa kakelväggar och lättstädat klinkergolv.

Hall

I din hall finns en garderob där du kan få undan vinterjackorna när våren gör intåg. Här har du även plats för krokar och hyllor för ytterligare klädförvaring.

Hemfakta

Bostad
6-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket