Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1001, 4 Rum, 91 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Hemtrevlig fyra med storslagen uteplats på bakgården

Här kan familjen hitta hem. Kvarteret bjuder på aktiviteter för stora och små och ditt nya hem har gott om vardagsförenklande lösningar. Uteplatsen på 24 kvadratmeter är sommarens bästa middagsplats.

I Hammarby sjöstad har du gott om lokala mötesplatser och kulturupplevelser. På vintern kan du ta med ungarna till Hammarbybacken och på sommaren kan du strosa runt bland butiker och kaféer. Även i hemmet kan du njuta sommar som vinter, med ett spatiöst vardagsrum för filmkvällen och en underbart spatiös uteplats där hela släkten får plats fr kräftskivan.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger en bit ifrån varandra med öppen ingång som släpper in ljus i rummen. I vardagsrummet med fönster mot innergården kan du bjuda in till spelkväll eller helgmys i soffan. Köket har fönster mot den lunga gatan. Din köksdesign från Marbodal är smakfull och välplanerad med integrerad diskmaskin och keramisk spishäll. Dina vitvaror är miljövänliga och rymliga.

Uteplats

Din stora uteplats går i naturens tecken. Du har ett halminspirerat staket och härligt utsikt över den lummiga innergården. Med 24 kvadratmeter finns plats för middagsbord, solstolar och blomrabatt.

Sovrum 1

Ditt största sovrum ligger intill köket och har fönster mot kvarteret. Du har tre rymliga garderober där du enkelt organiserar kläderna. Du får plats med dubbelsäng och nattygsbord. Vid garderoberna har du en utmärkt plats för skrivbordet.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger mittemot varandra vid vardagsrummet. De mäter tio respektive elva kvadratmeter och har två garderober var. Här kan du skapa två mysiga barnkammare eller ett tonårsrum och ett gästutrymme med arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum har plats för badrumsmattan och badrumsskåpet. Du har ljusa väggar och stilrent klinkergolv. Duschen är smart placerad i hörnet och tvättmaskinen och torktumlaren står dolda under en arbetsbänk.

Hall

Din hall är yteffektiv och välkomnande. Du har en garderob där du kan hänga vinterjackorna och ett utrymme som passar perfekt för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
6-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket